Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 18.01.2018

Zbog radova danas bez vode potrošači u Bosanskoj ulici

Studio B 18.01.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun danas od 9 do 13 sati bez vode će ostati potrošači u Bosanskoj ulici. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu… »

Viteško plivanje za Časni krst održano ispod Kalemegdana

Studio B 18.01.2018
Viteško plivanje za časni krst održano je danas u podne ispod Kalemegdana. Treći put zaredom “Kraljevski red vitezova” organizovao je ovaj događaj kojim se na simboličan način obeležava veliki hrišćanski praznik Krstovdan, sa blagoslovom… »

Tradicionalno plivanje za Časni krst i ove godine na Zemunskom keju

Studio B 18.01.2018
Tradicionalno plivanje za Časni krst i ove godine održaće se na Zemunskom keju, poručio je zamenik predsednika opstine Zemun Damir Kovačević. Bogojavljensko plivanje počinje u podne, a prethodi mu Liturgija u Hramu Svetog oca Nikolaja koja počinje… »

Više od 50 učesnika plivaće za Časni krst na Adi Ciganliji

Studio B 18.01.2018
U toku su pripreme za dvadeseto, jubilarno plivanje za Časni Krst na Adi Ciganliji. Preko 50 učesnika plivaće sutra u 12 časova, nakon liturgije koja će se održati u 8:30 u Hramu Svetog Djordja. Povodom obeležavanja dvadesetogodišnjice obnavljanja… »

Akcija čišćenja deponije u naselju Filmski grad na Čukarici

Studio B 18.01.2018
Počela akcija čišćenja deponije u naselju Filmski grad na Čukarici. Na ovom mestu godinama se taloži šut i otpad, a na predlog građana, prostor će biti očišćen. U planu je izgradnja sportske hale i terena, kažu u opštini Čukarica.… »