Izvor: Studio B/Društvo arhiva vesti 18.01.2018

Vučić će odati poštu Ivanoviću na mestu ubistva u K. Mitrovici

Studio B 18.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odaće poštu lideru građanske inicijative „Sloboda,demokratija, pravda“ Oliveru Ivanoviću polaganjem venca na mestu njegovog ubistva, u Kosovskoj Mitrovici, saznaje Tanjug. Vučić će u subotu i nedelju… »

Opasnost od naizgled suvih kolovoza

Studio B 18.01.2018
Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače na opasnost koja preti od naizgled suvog kolovoza. Kako se navodi u saopštenju, na pojedinim deonicama naizgled suv kolovoz je ipak dovoljno vlažan da pri nižim temperaturama stvori poledicu koju je… »

Oficir VS: Interesovanje mladih za pilotski poziv ispod potrebnog

Studio B 18.01.2018
Komandant 101. lovačke avijacijske eskadrile Vojske Srbije potpukovnik Dejan Beda izjavio je da je interesovanje mladih za pilotski poziv ispod potrebnog i da bi uslovi rada morali biti bolji da bi se mladi ljudi privoleli da rade tako odgovoran posao. U… »

Misija Evropske federacije novinara u Srbiji

Studio B 18.01.2018
Evropska federacija novinara (EFJ) započela je danas u Beogradu dvodnevnu misiju sa ciljem da ustanovi stanje na medijskoj sceni u Srbiji, posebno iz aspekta slobode medija. Delegacija, kojoj je na čelu predsednik EFJ Mogens Bjeregord, sastaće se danas… »

Sutra plivanje za Časni krst širom Srbije

Studio B 18.01.2018
Širom Srbije sutra će, na veliki hrišćanski praznik Bogoljavljenje, biti organizovana tradicionalna plivanja za Časni krst. Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u… »