Izvor: Studio B/Hronika arhiva vesti 18.01.2018

Sahranjen Oliver Ivanović – simbol borbe za opstanak srpskog naroda na KiM

Studio B 18.01.2018
Porodica, prijatelji, građani, predstavnici državnog vrha i političkog i javnog života oprostili su se od Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ i jednog od najznačajnijih lidera Srba sa Kosova i… »

Stefanović: Srbija posvećena rešavanju ubistva Ivanovića

Studio B 18.01.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović još jednom je danas istakao zahtev Srbije međunarodnim institucijama na KiM da se naši državni organi uključe u istragu ubistva Olivera Ivanovića, ukazujući da brine ono što se čuje iz tih… »

Gradjani Niša sprečili iseljenje samohrane majke i njeno dvoje dece

Studio B 18.01.2018
Prinudno iseljenje samohrane majke Olivere Tanasković i njena dva maloletna sina, koje je bilo zakazano za danas u 11 časova, odloženo je do daljeg pošto su se se pred vratima stana u soliteru na Sindjelićevom trgu u Nišu okupili gradjani i brojne… »

Ukinuto rešenje o produženju pritvora Zoranu Marjanoviću

Studio B 18.01.2018
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje kojim je početkom decembra produžen za još tri meseca pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine, na nasipu u Borči, ali mu nije ukinuo pritvor. Ovom… »

Australijanci na čekanju za izručenje matičnoj državi

Studio B 18.01.2018
Dva australijska državljanina Tristan Voters (34)i Rohan Arnold (44), koji su pre dva dana uhapšeni u hotelu Metropol palas u Beogradu privedeni su u Upravu za strane MUP-a Srbije u Padinskoj skeli, dok je treći uhapšeni, Dejvid Kembel (48) biti… »

Rebić: Trag srpske policije vodi ka vozilu korišćenom za ubistvo Ivanovića

Studio B 18.01.2018
Još nema odgovora Euleksa i Unmika povodom zahteva Srbije za uključivanje naših državnih organa u istragu ubistva Olivera Ivanovića, kaže za RTS direktor policije Vladimir Rebić. Vlasnik automobila zapaljenog u Mitrovici je Srbin iz Austrije, koji… »