Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 18.01.2018

Beograd: Proglašeno pet lista,glasaće oko 1,6 miliona birača

Studio B 18.01.2018
Gradska izborna komisija (GIK) do četvrtka posle podne proglasila je pet izbornih lista za lokalne izbore u Beogradu, a na njima će pravo glasa imati oko 1,6 miliona birača, na oko 1.183 biračka mesta. Proglašene su: izborna lista broj 1… »

Nasim Haradinaj: Delavi je pajac, on je najgora slika SAD

Studio B 18.01.2018
Potpredsednik udruženja veterana OVK Nasim Haradinaj nazvao je „pajacem“ američkog ambasadora u Prištini Grega Delavija, ali izgleda da ne žali zbog toga, prenose prištinski mediji.Veselji: Specijalnog suda će biti. Potvrđujući da je u… »

Komesarka Kretu:Najvažnije da situacije bude stabilna

Studio B 18.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa evropskom komesarkom za regionalnu politiku Korinom Kretu, koja je povodom ubistva Olivera Ivanovića istakla da je najvažnije da obe strane ostanu mirne i situacija bude stabilna… »

Vlada usvojila predlog Zakona o elektronskoj upravi

Studio B 18.01.2018
Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o elektronskoj upravi, koji bi trebalo da omogući jednostavnije, transparentnije i efikasnije funkcionisanje elektronskih javnih servisa. Jedan od ključnih ciljeva ovog zakona je da… »

Vučić i Dodik o pitanjima od nacionalnog značaja

Studio B 18.01.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. „Tokom susreta, dvojica predsednika razgovarala su o daljem unapređenju odnosa između Srbije i Republike Srpske, projektu auto-puta koji… »

SNS: Razbijeno staklo na prostorijama stranke u Lazarevcu

Studio B 18.01.2018
Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je tokom noći razbijeno staklo na prostorijama stranke u Lazarevcu. Kako kažu, još jedan u nizu vandalskih napada na prostorije stranke je dokaz mržnje političkih neistomišljenika prema SNS i… »

Proglašene još četiri liste za Skupštinu Grada Beograda

Studio B 18.01.2018
Gradska izborna komisija je na četvrtoj sednici, održanoj 17. januara, jednoglasno proglasila četiri izborne liste za odbornike Skupštine Grada Beograda. To su: Izborna lista broj 2 „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, izborna… »

Vesić: SNS na izbore izlazi sa timom kao i 2014.

Studio B 18.01.2018
Srpska napredna stranka na predstojeće beogradske izbore izlazi sa timom kao što je to bilo i 2014. godine, kaže gradski menadžer Goran Vesić, ističući da SNS pred građane izlazi sa desetinama pokrenutih projekata, kao što je „Beograd na… »

Proglašena lista „Da oslobodimo Beograd“ pod brojem 4

Studio B 18.01.2018
Gradska izborna komisija prihvatila je listu „Da oslobodimo Beograd – Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Zelena ekološka partija – Zeleni“, koja će se na glasačkom listiću na predstojećim gradskim izborima naći… »