Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 18.01.2018

EXIT proglašen najboljim festivalom Evrope

Vesti online 18.01.2018
EXIT je zvanično najbolji festival Evrope, objavljeno je u sredu uveče na dodeli Evropskih festivalskih nagrada u Holandiji. EXIT je pobedio u glavnoj kategoriji u konkurenciji 350 festivala iz više od 35 zemalja, uz preko milion glasova publike i… »

Geomagnetna oluja uskoro pogađa Zemlju

Vesti online 18.01.2018
Zemljino magnetno polje sutra će pogoditi geomagnetna oluja najslabije jačine, saopštili su iz američkog Centra za predviđanje vremenskih prlika u svemiru i Agencije za proučavanje okeana i atmosfere (NOAA). Reč je o fenomenu koji može da utiče… »

Ćerka Vudija Alena optužuje: Stavio me je na krevet kad sam imala sedam i obećao slavu (VIDEO)

Vesti online 18.01.2018
Dilan Farou, usvojena ćeka reditelja Vudija Alana i glumice Mije Farou sada je svedočila kako ju je očuh seksualno zlostavljao kad je imala sedam godina. Za isti čin optužila ga je i Mia 1992. godine, a "Njujork tajms" (New York Times) je pre četiri… »

Novo otkriće: Na Mesecu pronađena mreža tajanstvenih tunela

Vesti online 18.01.2018
Američka svemirska agencija (NASA) otkrila je tunele koji vode duboko ispod površine Meseca, za koje je procenjeno da bi mogli da budu idealni za novu lunarnu bazu. Reč je o tunelima koji su nekada davno nastali delovanjem lave, prenosi Express. - S… »

VIDEO: Josipa Lisac peva sevdah

Vesti online 18.01.2018
Muzička diva Josipa Lisac pored koncerta 14. februara u beogradskom Sava centru kojim slavi 50 godina karijere, jubilej je obeležila nedavno i CD kompilacijom "Posve slobodna (suradnje i etno)", na kojoj su se prvi put na jednom mestu našle njene… »

Muž zatražio razvod jer se supruga kupala jednom godišnje

Vesti online 18.01.2018
Suprug je zatražio razvod jer supruga nad njim, kako je rekao, vrši psihičku torturu. Dok su se zabavljali kupala se jednom nedeljno, ali nakon venčanja se stanje pogoršalo, tvrdi muž. Prvo je počela da se kupa jednom mesečno, a onda dva puta… »

Glumica objasnila: Ne igram u modernim filmovima, ženske likove uvek siluju

Vesti online 18.01.2018
Glumica Kira Najtli uskoro će glumiti u biografskoj drami "Collete" čija se radnja odvija početkom 20. veka. Kira Najtli kaže da više ne želi da glumi u modernim filmovima jer "ženske likove uvek siluju“. Zapravo, Kirine poslednje uloge… »

Teorija zavere: Stiven Hoking je mrtav, zamenio ga je dvojnik (VIDEO)

Vesti online 18.01.2018
Teoretičari zavera još jednom su pokazali da su prilično maštoviti tvrdnjom da je život poznatog fizičara Stivena Hokinga u poslednjih 30 godina jedna velika prevara. Teorija je počela da se širi društvenim mrežama nedugo nakon što je portal… »

FOTO: Sunce, more i Ana Ivanović

Vesti online 18.01.2018
Ana Ivanović više od godinu dana ne igra tenis, ali ljubitelji "belog sporta" nisu zaboravili na nju. Nije ni ona na svoje obožavaoce. Zato ih je na Tviteru počastila lepom fotografijom na kojoj uživa na moru. Malo da se i mi ugrejemo ovog januara… »

Misterije planete: Kamene grobnice

Vesti online 18.01.2018
Glomazno kamenje koje je ljudska ruka postavila širom planete oduvek budi ljudsku znatiželju. Ko i zašto ih je sagradio je večita misterija. Megaliti su kamene građevine koje datiraju iz kamenog i bronzanog doba. Sastavljeni su od komada stena… »