Izvor: InfoKG arhiva vesti 22.01.2018

Ovo je priča saobraćajaca koji su Kragujevčanku odvezli na transplantaciju: "Drhtala je, morali su da stignu što pre"

InfoKG 22.01.2018
Kada su kragujevački saobraćajci Nenad Matić i Dušan Rašić zaustavili automobil zbog kontrole, nisu mogli ni da sanjaju kakav prizor će zateći i gde će na kraju završiti. Otac je vozio ćerku na hitnu transplantaciju u Beograd, ali je bio pod… »

BEZ VODE I 24 SATA u brojnim naseljima, pa i kod industrijskih potrošača

InfoKG 22.01.2018
Zbog radova na magistralnom cevovodu sutra u periodu od 5 do 24 sata bez vode će ostati potrošači brojnih naselja, a očekuje se da do potpune stabilizacije u vodosnabdevanju dođe u toku narednog dana. Bez vode će ostati stanovnici Vučkovice… »

Početak izgradnje JEFTINIH STANOVA u martu

InfoKG 22.01.2018
U Kragujevcu bi u martu trebalo da počene izgradnja 1.090 jeftinih stanova u okviru projekta državne stanogradnje za pripadnike Vojske Srbije, policije i Bezbednosno-informativne agencije na Deninom brdu, a prosečna cena kvadrata biće oko 500 evra… »

Masovna sterilizacija napuštenih pasa i mačaka

InfoKG 22.01.2018
U Kragujevcu će u cilju kontrole i smanjenja populacije napuštenih pasa i mačaka početi masovna sterilizacija, vakcinacija protiv besnila i čišćenje od parazita ovih životinja. Pored toga, Zoohigijena će pojačati rad oko prostora javnih… »

Izložba „Tragovi“ u SKC-u (FOTO)

InfoKG 22.01.2018
Izložba „Tragovi“ autora Luke Stoisavljevića biće otvorena sutra u 20 sati, u Kontakt galeriji SKC-a, a posetioci će moći da je razgledaju do 16. februara. Izložbu će otvoriti Vladimir Ranković, vanredni profesor Filološko-umetničkog… »

"Džast merid" u Teatru

InfoKG 22.01.2018
Komedija "Džast merid", po tekstu Dunje Petrović i u režiji Vojina Vasovića, biće izvedena sutra od 20 časova na sceni Joakim Vujić Knjaževsko-srpskog teatra. „Džast merid“ je priča koja se dešava sada i ovde. U vremenu, u kome se više… »

Kraljevčanke nadjačale Šumadinke

InfoKG 22.01.2018
Košarkašice “Šumadije” poražene su u utakmici 15. kola Prve ženske lige od ekipe “Kraljeva”, rezultatom 97:62. Najefikasnija među Kraljevčankama bila je Dragana Nikolić sa 19 poena, dok je jedan manje zabeležila Anamarija Stojčić. U… »

OPOZICIJA u Kragujevcu složna: RUŠENJE VLASTI, a evo kako i kada

InfoKG 22.01.2018
Kragujevačka opozicija složna je u stavu da je gradu hitno potrebna promena vlasti, ali ne samo puko rušenje gradonačelnika Radomira Nikolića ili koalicije okupljene oko SNS-a, već da je neophodno uspostavljanje dobrog sistema u vođenju grada… »

Hoću-Neću baš taj fakultet: Đački parlament Prve gimnazije vodi 400 učenika u Sokobanju

InfoKG 22.01.2018
Konferencija "Hoću-Neću baš taj fakultet" biće održana od 16. do 18. februara u Sokobanji u organizaciji Đačkog parlamenta Prve kragujevačke gimnazije. Na konferenciji će učestvovati više od 400 učenika srednjih škola iz Kragujevca, Niša… »