Izvor: Insajder arhiva vesti 22.01.2018

Vučić sa Čepurinom: Poseta Kosovu važna za ujedinjavanje srpskog naroda

Insajder 22.01.2018
Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin razgovarao je danas s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i izrazio saučešće povodom ubistva Olivera Ivanovića i naglasio da Rusija odlučno osuđuje taj teroristički akt, saopšteno je iz kabineta… »

Vlada Kosova odlučuje o inicijativi za ukidanje Specijalnog suda

Insajder 22.01.2018
Predsedništvo Skupštine Kosova odlučilo je danas da predlog 42 poslanika za ukidanje Specijalnog suda dostavi Vladi Kosova na mišljenje i stavljanje u proceduri. Šef poslaničke grupe Samoopredeljenja Glauk Konjufca rekao je da je odlučeno da se… »

Lavrov: Rusofobija je gora nego u vreme Hladnog rata

Insajder 22.01.2018
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je da je rusofobija Zapada gora nego za vreme Hladnog rata i upozorio da Moskva ima "crvene linije" koje treba poštovati. "Ova rusofobija je bez presedana. To nikada nismo videli tokom Hladnog rata"… »

Tužilaštvo: Uprkos urgenciji Agencija za borbu protiv korupcije ne dostavlja informacije o Siniši Malom

Insajder 22.01.2018
Agencija za borbu protiv korupcije uprkos urgencijama ne dostavlja tužilaštvu dopunsku dokumentaciju o Siniši Malom, navodi za Insajder Prvo osnovno tužilaštvo koje trenutno proverava da li je aktuelni gradonačelnik prijavio svoju imovinu u skladu… »

Vučić: Najbolje je da oćutim i ne reagujem na napade onih koji me optužuju za ubistvo Ivanovića

Insajder 22.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je razgovarajući sa kosovskim Srbima želeo da čuje njihove svakodnevne probleme i da je imao obavezu da im kaže šta je interes srpskog naroda - da moraju da ostanu da žive na svojoj zemlji. On je za… »