Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 22.01.2018

Relativno mirna noć iza beograđana: Mladić (22) lakše povređen u udesu, tegobe mučile astmatičare

Kurir 22.01.2018
U Beogradu se prethodne noći desila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je mladić lakše povređen, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nezgoda se dogodila oko 20.00 na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve ulice, a mladić, star… »

Drama na aerodromu Nikola Tesla: Čovek iz čista mira razbijenom flašom sebi prerezao vrat pred zaprepašćenim putnicima?!

Kurir 22.01.2018
BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas u 14.22 dogodila se prava drama kada je muškarac R.S. (38) iz čista mira razbijenom flašom sebi prerezao vrat naočigled šokiranih putnika. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, on je živ i… »

(Foto) Mali: Očekujemo da škola u Busijama bude otvorena 1. septembra

Kurir 22.01.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas zemunsko naselje Busije i tom prilikom se uverio da radovi na izgradnji vrtića i škole teku prema planovima. Mali je istakao da će oko 600 đaka i predškolaca iz ovog naselja od naredne školske… »

Beograđani, pripremite zalihe: Ovi delovi Vračara i Voždovca danas bez vode

Kurir 22.01.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Voždovac danas, u utorak 23. januara, od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači u nekoliko ulica. To su Gospodara Vučića (između ulica Vojislava Ilića i Grčića Milenka)… »

Da li je ovo najbolja opcija za život u BG? 200 € kirija, nema računa, strogi centar grada...

Kurir 22.01.2018
Plaćanje stana u Beograd je dosta skupo, naročito kada se uporede cene stanovanja sa nekim drugim gradovima. Sve češće se ljudi opredeljuju za život u hotelu umesto plaćanja stana. Najveći hotel u Srbiji, hotel Slavija, sa svoje dve kule ima 600… »

U Beogradu 141 čovek isteran iz kuće zbog nasilja u porodici: I to za nepunih sedam meseci

Kurir 22.01.2018
Za nepunih sedam meseci primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici na teritoriji, mahom centralnih opština u Beogradu, 141 nasilnik je bio udaljen iz svog doma ili mu je izričena zabrana prilaska žrtvi. Prema podacima Prvog osnovnog tužilaštva… »

(Kurir TV) pauk odneo policijski džip ispred Skupštine! Pogledajte kako je izgledala akcija

Kurir 22.01.2018
Međutim, kamera KURIR TV-a je zabeležila kod Skupštine Srbije, jedan, nesvakidašnji prizor. Zbog toga što su policajci parkirali na mestu na kojem je to zabranjeno, reagovao je i Parking servis. I odneo policijski džip. Policijska patrola je morala… »