Izvor: N1 Info arhiva vesti 22.01.2018

Rusija zahteva da Srbija učestvuje u istrazi o Ivanoviću

N1 Info 22.01.2018
Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin izjavio je u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da Rusija zahteva da u istrazi ubistva Olivera Ivanovića učestvuju nadležni srpski organi u punom kapacitetu kao i međunarodne… »

Porodilja preminula u Nišu, nije bila vakcinisana

N1 Info 22.01.2018
Nišlijka (21), koja je pre nešto više od mesec dana rodila devojčicu, umrla je zbog komplikacija izazvanih malim boginjama, potvrdili su na niškoj Infektivnoj klinici. Kako je za N1 potvrdio direktor Infektivne klinike Miodrag Vrbić, ona nije bila… »

Stefanović: Bestijalna kampanja protiv Vučića oko Ivanovića

N1 Info 22.01.2018
Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović optužio je predstavnike opozicije da insinuacijama da je predsednik Aleksandar Vučić povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića "crtaju metu na čelu" i Vučiću i njegovoj porodici. Na stranačkoj… »

Ozvaničena koalicija oko Đilasa za beogradske izbore

N1 Info 22.01.2018
Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas je sa koalicionim partnerima kod notara overio sporazum o saradnji za beogradske izbore 4. marata i naziv liste sa kojom će nastupati je "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju". Partije i… »

Kosovsko tužilaštvo Srbiji dostavlja informacije o Ivanoviću

N1 Info 22.01.2018
Kosovsko Ministarstvo pravde je preko Euleksa dostavilo odgovor Ministarstvu pravde Srbije u kojem Tužilaštvo u Mitrovici izražava spremnost da Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima će raspolagati, kako bi se na… »

Igor Jurić "Ličnost godine" u izboru NIN-a

N1 Info 22.01.2018
Igor Jurić, predsednik fondacije "Tijana Jurić", dobitnik je NIN-ove nagrade "Ličnost godine". Na svečanosti u Jugoslovenskoj kinoteci rečeno je da je Igor Jurić simbol pojedinca koji se izdigao iznad lične tragedije za bolji život svih drugih… »

Voz naleteo na automobil kod Valjeva, poginula dva muškarca

N1 Info 22.01.2018
Dva muškarca poginula su u nesreći u selu Popučke kod Valjeva, kada je na njihov automobil naletio brzi voz iz Bara. Nesreća se dogodila oko 5.00 časova, na pružnom prelazu koji ima samo svjetlosnu signalizaciju, javio je RTS. Tela stradalih… »

Novinari pozvani na svečano puštanje u rad septičke jame

N1 Info 22.01.2018
Nakon svečanog otvaranja lifta, semafora i javnog toaleta na groblju, na red je došlo i svečano puštanje u rad septičke jame. U dvorištu Osnovne škole "Slavko Zlatanović“ u Miroševcu biće puštena u rad septička jama na kojoj je rađeno… »

Vučić i Čović o unapređenju saradnje Srbije i BiH

N1 Info 22.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva BiH Draganom Čovićem o unapređenju odnosa Srbije i BiH. Na sastanku se razgovaralo i o sveukupnim odnosima srpskog i hrvatskog naroda, saopštilo je… »

Sindikati: Prodaje se Železničko-tehnička škola

N1 Info 22.01.2018
Unija sindikata prosvetnih sindikata uputila je otvoreno pismo ministru prosvete Mladenu Šarčeviću u kojem ga upozorava da je Komora izvršitelja Srbije objavila oglas o javnoj prodaji Železničko-tehničke škole u Beogradu 24. januara. Informaciju… »