Izvor: Noizz arhiva vesti 22.01.2018

Svi znaju Čkaljinu unuku, ali verovatno ne znaju da je to ona

Noizz 22.01.2018
Kada joj je deda preminuo imala je 30. godina, a od njega je Jovana, unuka Miodraga Petrovića Čkalje, mnogo toga naučila. Danas ima 44. godine i neverovatno podseća na legendarnog glumca. Jovana, unuka slavnog Čkalje, sa samo četiri godine znala je… »

NEĆETE VEROVATI: Bukvalno nećete verovati šta se desilo u Jutarnjem na Pinku

Noizz 22.01.2018
Ako ste se ikada pitali ko gleda te gluposti na Pinku, evo odmah da vam kažem - ja gledam. Ovu mazohističku crtu sam stekao još pre nekoliko godina kada sam shvatio da ćete jedino iz Pinkovog jutarnjeg programa moći bez greške da saznate kud plovi… »

Želela je da sazna da li je dečko vara - bolje da nije

Noizz 22.01.2018
Ekipa emisije „To Catch a Cheater” bavi se neverstvom, odnosno snima veoma gledane klipove i pokušava da raskrinka preljubnike. Iz samog imena emisije može da se nasluti da momci ili devojke svoje partnere stavljaju na iskušenja kako bi uvideli da… »

Tragična sudbina Kleopatre Karađorđević, princeze u koju je bio zaljubljen knez Mihailo

Noizz 22.01.2018
Iako se to ime vezuje za kraljicu drevnog Egipta, jedna Kleopatra zastupljena je i u srpskoj istoriji. Malo ko danas zna za nju, a naročito za činjenicu da je bila jedna od učenijih žena u našoj zemlji tokom 19. veka. Zanimljivo je da nije ni rođena… »

Dečak koji je u trećoj godini izgubio šansu da normalno živi

Noizz 22.01.2018
Priča o sedmogodišnjem siročetu iz Kine koji radi kao kurir je izazvala velike polemike u svetu i podstakla priču o dečjem siromaštvu u toj zemlji. Video dečaka koji je na društvenim mrežama nazvan Mali Li se pojavio na sajtu Pear Video. Li… »

Ispovest tinejdžera koji je bez ičije pomoći postao milioner

Noizz 22.01.2018
U školi su mu rekli da prestane da radi ono što je započeo jer mu to nikada neće doneti zaradu od koje će moći da živi. Nisu mogli da izgovore veću glupost, jer Ben je danas, u 19. godini - milioner. Ben Tauers ima zaista neverovatnu priču… »

Jezivo priznanje Majkla Felpsa: "Razmišljao sam o samoubistvu"

Noizz 22.01.2018
Najuspešniji sportista svih vremena, kada je u pitanju broj medalja osvojenih na olimpijskim igrama, priznao je da je godinama patio od depresije zbog čega je pomišljao da sebi oduzme život. Felps je sa 28 osvojenih medalja (23 zlatne) sportista sa… »

Diesel poruka: Neka svet ostane nesavršen!

Noizz 22.01.2018
Prošlog septembra Diesel je svetu objavio svoju novu mantru “Go with the flaw”, u želji da inspiriše ljude da prihvate život sa svim njegovim nedostacima, i da s ponosom nose svaku nesavršenost, kako bi je pretvorili u pozitivnu osobenost… »

Haljina Kejt Hadson od koje je pozlilo svima na dodeli SAG nagrada

Noizz 22.01.2018
U pokušaju da izgledaju što bolje, glumice na svečanim događajima nekada izgube kriterijume i preteraju. Ne postoji gotovo nijedan svetski portal koji nije prokomentarisao haljinu koju je Kejt Hadson obukla na dodeli SAG nagrada. Dodela Screen Actors… »

Slike srpske umetnice odjeknule svetom: Džej Zi na Kaleniću, a Bijonse u GSP-u

Noizz 22.01.2018
Beogradska umetnica Marija Milanković osvojila je pažnju svetskih medija izabravši za glavne junake svojih dela zvezde kakve su Džej Zi, Bijonse... I gurnula ih u tužnu srpsku svakodnevicu. Kod nje je slavni Džej Zi zaglavio na Kalenić pijaci, kod… »