Izvor: OK radio arhiva vesti 22.01.2018

Uhapšen sa osam kilograma marihuane

OK radio 22.01.2018
Po ovlašćenju Višeg javnog tužioca u Vranju, policija je u nedelju uveče uhapsila M.I iz sela Veliki Trnovac kod Bujanovca zbog posedovanja oko osam kilograma marihuane. Prema navodima iz VJT, pregledom vozila marke „Jeep Volvo“, reg. oznaka… »

17 miliona za medije u dva dela

OK radio 22.01.2018
Gradsko Veće Vranja usvojilo je odluku o utvrđivanju vrste konkursa o sufinansiranju projekata iz budžeta grada, radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti informisanja. Zorica Jović, portparol Gradskog Veća, objasnila je da je iz budžeta grada za… »

Besplatno grejanje za najugroženije Leskovčane

OK radio 22.01.2018
Stotinak ugroženih i domaćinstva sa bolesnim ili nepokretnim članovima koja žive u Leskovcu i greju se preko toplane, ove godine neće plaćati račune za grejanje. Rukovodstvo Javno-komunalnog preduzeća Toplana, kaže direktor Jovica Đorđević… »

Pobeda Radnika nad Dinamom

OK radio 22.01.2018
Pogotkom Purovića u 28. minutu iz jedanaesterca, Radnik iz Surdulice je ostvario pobedu nad ekipom Dinama iz Vranja. Rezultat je do kraja meča ostao nepromenjen 1:0. Obe ekipe na ovoj proveri izvele su kombinovane sastave po poluvremenima, a priliku da… »

Opozicione stranke traže istragu zbog pretnje njihovim liderima

OK radio 22.01.2018
Pokret slobodnih građana, Narodna stranka, Levica Srbije, Pokret za preokret i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas zatražili su danas da se sprovede istraga zbog, kako tvrde, pretnji opozicionim liderima putem Tvitera. U saopštenju se… »

Preševo: Ponavljanje izbora na jednom biračkom mestu

OK radio 22.01.2018
Vranje – Prema odluci Upravnog suda, vanredni lokalni izbori u Preševu biće ponovljeni na jednom biračkom mestu, a termin će najverovatnije biti 28. januar, saznaje OK Radio. Upravni sud je odlučivao po prigovorima političkih stranaka koje su… »

Preševo: Obustava zbog pada sistema

OK radio 22.01.2018
Vranje - Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu i izlazu iz Srbije došlo je do obustave saobraćaja za teretna motorna vozila zbog pada carinskog sistema, saopštio je AMSS. Prema ovim navodima, pad carinskog sistema usledio je usled nestanka… »

Vlada Kosova odlučuje o inicijativi za ukidanje Specijalnog suda

OK radio 22.01.2018
Predsedništvo Skupštine Kosova odlučilo je danas da predlog 42 poslanika za ukidanje Specijalnog suda dostavi Vladi Kosova na mišljenje i stavljanje u proceduri. Šef poslaničke grupe Samoopredeljenja Glauk Konjufca rekao je da je odlučeno da se… »

Optužen za 97 ubistava u Nemačkoj

OK radio 22.01.2018
Nemački bolničar Nils Hegel, koji je osuđen na doživotnu robiju zbog dvostrukog ubistva, optužen je danas za ubistvo još 97 pacijenata u bolnicama u Oldenburgu i Delmenhorstu, na severozapadu Nemačke. Hegel je u bolnici u Oldenburgu radio od 1999… »

Zaključen ugovor o projektu za rušenje hladnjače

OK radio 22.01.2018
Komisija za javne nabavke dodelila je ugovor za izradu projekta rušenja za uklanjanje bespravno podignute hale za skladištenje voća u Vranju. Ovaj posao dodeljen je preduzeću „Petrol projekt“ iz Pančeva. Procenjena vrednost ove javne nabavke bila… »