Izvor: RTV/Vojvodina arhiva vesti 22.01.2018

Vučević: Biće preduzete sve mere za nesmetan rad JGSP

RTV 22.01.2018
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući predstavnike zaposlenih vozača u Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću "Novi Sad". Sastanak je održan na njihovu inicijativu, u cilju upoznavanja gradonačelnika… »

Stara Pazova: Pucao u suprugu dok je bežala iz kuće

RTV 22.01.2018
STARA PAZOVA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. Ž. (69), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i… »

Goleada Voše u finišu slomila goste iz Šibenika

RTV 22.01.2018
NOVI SAD - Iako krajnji rezultat to ne govori, Vojvodina je teže od očekivanog izašla na kraj sa Solarisom iz Šibenika. Vojvodina - Solaris 15:7 (3:3, 4:1, 1:3, 7:0). Mučili su se Novosađani u prve tri četvrtine, dva-tri puta čak uspevali da… »

Čardak bez vode do 14 časova

RTV 22.01.2018
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti naselje Čardak. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena.… »

Voziti na gas ili na benzin?

RTV 22.01.2018
NOVI SAD - U poslednje vreme sve je veći broj vozača, koji donose odluku da se sa tečnog naftnog gasa vrate benzinski pogon. Da li su razlozi sve učestalijeg uklanjanja uređaja za gas, slabije performanse automobila i eventualni dodatni troškovi i… »

Da li su proizvodi za žene skuplji od onih za muškarce?

RTV 22.01.2018
NOVI SAD - Od malih nogu serviraju nam da je roza boja za devojčice, a plava za dečake. A da li u Srbiji postoji cenovna politika zasnovana na polu? Zašto je roze brijač skuplji od plavog i zašto često biramo proizvode koji su skuplji, iako nemamo… »

Predavanje o Novosadskoj raciji za đake, sutra pomen žrtvama

RTV 22.01.2018
NOVI SAD - Ovogodišnja manifestacija "Ledena tišina - sećanje na žrtve Novosadske racije" u Kulturnom centru Novog Sada, počela je predavanjem "Novosadska racija" Petra Đurđeva, istoričara i direktora Arhiva Novog Sada. Novosadskim đacima… »

Uhapšen učesnik pucnjave u S. Mitrovici u kojoj su ranjeni policajac i dve devojke

RTV 22.01.2018
SREMSKA MITROVICA - Zajedničkim operativnim radom sremskomitrovačke i banjalučke policije, pronađen je i uhapšen V. T. (38), zbog sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, saopštila je danas Policijska uprava… »

Košarkaški turnir gradova prijatelja u Novom Sadu

RTV 22.01.2018
NOVI SAD - Košarkaški savez Novog Sada proteklog vikenda je organizovao Međunarodni turnir gradova prijatelja. Turnir je održan treći put, a na njemu su učestvovali košarkaši i košarkašice iz gradova pobratima Novog Sada. "Predsednik… »

U subotičkom Prihvatnom centru 91 migrant

RTV 22.01.2018
SUBOTICA - Balkanska migrantska ruta je već gotovo dve godine zatvorena, ali migranti ne odustaju od puta na Zapad, a jedna od nezaobilaznih tačaka na toj ruti je Subotica, navodi RTS. U Prihvatnom centru u Subotici trenutno boravi 91 osoba, dok… »