Izvor: Jugmedia arhiva vesti 25.01.2018

U nedelju besplatni specijalistički pregledi

Jugmedia 25.01.2018
U Opštoj bolnici i Domu zdravlja Leskovac, u nedelju 28. januara u sklopu besplatnih preventivnih pregleda predviđeni su pregledi analize krvi na tumor markere (laboratorijske analize “ CEA” i “ Ca 19-9”) , ultrazvučni pregledi abdomena i… »

Skupština izabrala nove većnike

Jugmedia 25.01.2018
Na današnjoj održanoj sednici Skupštine grada Vranja, sa 50 osvojenih glasova Nebojša Zupančić je novi većnik u oblasti privrede, ekonomije i preduzetništva, a Dejan Ivanović je sa 49 glasova izabran za novog člana Gradskog veća za nacionalne… »

DRAMA U LEBANU Polio se benzinom i čeka izvršitelja, oko njega živi zid

Jugmedia 25.01.2018
Zoran Ristić (56) zabarikadirao se od jutros u svom lokalu bele tehnike, polio benzinom i preti da će se zapaliti u iščekivanju privatnog izvršitelja, koji je najavio da će ga iseliti iako presuda još nije pravosnažna. Ristićevih 9 radnika sa… »

Dečji muzejon u Leskovcu i gradonačelnik kao vodič kroz istoriju

Jugmedia 25.01.2018
Leskovački mališani od danas mogu da se na kreativni način i kroz igru upoznaju sa kulturnom baštinm svoga kraja u Dečjem muzejonu koji je otvoren u Gradskoj kući, a u čiju adaptaciju je iz budžeta Leskovca i Ministarstva kulture i informisanja… »

Nagrade za najbolje recitatore, autore likovnih i literarnih radova

Jugmedia 25.01.2018
Predsednik Skupštine Vranja Dejan Tričković, sinoć je uručio nagrade najboljim predškolcima, učenicima osnovnih i srednjih škola na teritoriji ovog grada, koji su proglašeni za najbolje recitatore i autore likovnih i literarnih radova. Prvo mesto… »

U petak četiri ulice bez struje i jedna bez vode

Jugmedia 25.01.2018
Zbog interventnih radova u TS 10-0.4 kB Dubočica 7, Grafika i Braće Đokić, sutra će bez struje biti nekoliko leskovačkih zgrada i ulica. Ulica Branislava Nušića sutra će biti bez vode, u vremenu od 11 do 14 sati Od 9 do 13 časova, bez struje će… »

Raspisan konkurs za medicinsko i nemedicinsko osoblje

Jugmedia 25.01.2018
Nakon više od mesec dana rada novi Klinički centar u Nišu raspisaće konkurs za upošljavanje medicinskog i nemedicinskog osoblja, a velika potreba vlada za tehničkim osobljem. “Obim posla i usluga u niškom Kliničkom centru sve je veći, čak je u… »

Državnom sekretaru najviše priznanje grada Vranja

Jugmedia 25.01.2018
Najznačajnija nagrada za Dan grada u Vranju, plaketa „31. januar“, biće dodeljena Draganu Stevanoviću, državnom sekretaru Ministarstva privrede, odlučeno je na sednici Skupštine grada Vranja, na kojoj je usvojena i odluka o dodeli svih javnih… »

„Zaboravio“ da prijavi 600 kilograma tovara

Jugmedia 25.01.2018
Carinici su na graničnom prelazu Gradina, u kamionu koji je prevozio oko 20 tona razne robe pronašli i 600 kilograma neprijavljene,saopstrila je Uprava carine. Na takvu akciju navela ih je lažna faktura koju su pronašli u kamionskoj kabini Kada je 19… »

DS: Lažni podaci o smanjenju broja nezaposlenih

Jugmedia 25.01.2018
Opoziciona Demokratska stranka u Nišu ne veruje zvaničnim podacima Nacionalne službe za zapošljavanje o broju smanjenja nezaposlenih od 8 posto u tom gradu zbog zmene načine metodologije računanjanja, uz ocenu da se radi o obmani javnosti… »