Izvor: Pravda arhiva vesti 25.01.2018

Brnabić: Srbija duboko i iskreno posvećena evropskim integracijama

Pravda 25.01.2018
Premijerka Ana Brnabić govorila je jutros na sastanku grupe "Novi lideri za Evropu", u okviru Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, na kojem je istakla da je Evropa potrebna Balkanu ali i da je Balkan potreban Evropi a da su evropske integracije zemalja… »

Vučić: Posle dogovora, biće ljuti i Srbi i Albanci!

Pravda 25.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Davosu sa predsednikom privremenih institucija u Prištini, Hašimom Tačijem. Ako neko misli da je ideja procesa normalizacije odnosa Beograda i Prištine samo da Srbija mora da prizna Kosovo i to je… »

Zaharova o ubistvu Ivanovića: Izgleda da Priština ima šta da krije

Pravda 25.01.2018
Prema portparolki ministarstva spoljnih poslova Rusije rezultati istrage o ubistvu Ivanovića nisu vidljivi, a "zahtevi Beograda za sprovođenje zajedničkog rada se ignorišu". Izgleda da Priština i njeni pokrovitelji imaju šta da kriju, rekla je danas… »

Skot pobesneo: Zašto srpski mediji šire najgore laži na račun Amerike?!

Pravda 25.01.2018
U Beogradu je osnovan Kongres srpsko-američkog prijateljstva, a američki ambasador Kajl Skot kaže da je reč o pravom prijateljstvu između dve zemlje iako je, dodaje, bilo izazova i neslaganja. Skot je, govoreći o svojim iskustvima, naveo da je za… »

Konsolidacija odbrane EU: Zbog vojnih pitanja pokrenut postupak prtiv ovih 5 članica Unije!

Pravda 25.01.2018
Evropska unija pokrenula je zakonski postupak usmeren ka pet država članica. Postupak je pokrenut zbog zabinutosti o njihovom postupanju sa ugovorima o odbrani i uslovima koje možda nameću snabdevačima vojne opreme. Evropska komisija saopštila je… »

Vučić o Kosovu i metohiji: Za dva meseca ću izneti u javnost rešenje...

Pravda 25.01.2018
- Neće nam dozvoliti ulazak u Evropsku uniju bez jasno rešenog pitanja granica. Kako ćemo da ga rešimo, to je druga stvar. Hoćemo li da ga rešavamo ili nećemo? Narod će svakako na nekom referendumu morati da kaže šta misli o tome - izjavio je… »

Šutnuli ga njegovi! Hojt Ji persona non grata i u Vašingtonu

Pravda 25.01.2018
Svi ultimatumi, lekcije i pretnje koje je Brajan Hojt Ji na ovim prostorima iznosio u poslednjih godinu dana, iako se mislilo da to čini u ime američke administracije, izgleda da nisu bili zvaničan stav Amerike. Brajan Hojt Ji više nije na spisku… »

Putin oduševljen: Evo kako je reagovao na prezentaciji novog Tu-160M, a ima i nove ideje! (video)

Pravda 25.01.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je danas probnom letu novog ruskog supersoničnog bombardera Tu-160M, nakon čega je obišao i fabriku za proizvodnju, gde je potpisan ugovor o naručivanju 10 letelica tog tipa. Prilikom obilaska fabrike za… »

Šta to Šešelj planira? Okupio je predsednike svih odbora stranke (video)

Pravda 25.01.2018
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj održao je u Zemunu sastanak sa svim predsednicima okružnih i opštinskih odbora stranke. U prepunoj sali stranačkih funkcionera razgovaralo se o stanju u opštinskim odborima i o merama i… »

Milena Ivanović: Želim i zaslužujem da znam ko mi je oteo muža i mom detetu oca

Pravda 25.01.2018
Aleksandar Vučić bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom dok je bio u pritvoru, a i privatno nam je pomagao kad god je zatrebalo, kaže za Milena Ivanović u prvom intervju koji daje nakon brutalnog ubistva supruga. Sa tugom u glasu udovica lidera… »