Izvor: Mondo/Beograd arhiva vesti 28.01.2018

Predata izborna lista grupe oko Đilasa

Mondo 28.01.2018
Grupa građana okupljena oko Dragana Ðilasa predala je danas gradskoj izbornoj komisiji listu “Dragan Ðilas - Beograd. Ljudi pobeđuju”. Foto: Beta/Milan Obradović Prethodno je u Domu omladine, na prvom skupu ta lista predstavila svoje kandidate za… »

Deklaracija - ciljevi DS za Beograd

Mondo 28.01.2018
Koalicija Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Nove stranke i Zelene ekološke partije - Zeleni predstavila je Deklaraciju "Da oslobodimo Beograd", u kojoj su izloženi programski ciljevi za predstojeće beogradske izbore. Foto: Mondo/Stefan… »

Gurović: Evo zašto sam ušao u kampanju

Mondo 28.01.2018
Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" danas su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima. Prvi na izbornoj listi SNS Zoran Radojičić rekao je da je cilj da živimo u zdravijem i lepšem Beogradu i da sa građanima… »

Ada Huja - sledeći veliki Beograd na vodi

Mondo 28.01.2018
Tržni centar Big fashion na Karaburmi primer je promena u celom gradu, koje Beograd čine bliže evropskim i svetskim metropolama, poručili su danas Siniša Mali i Goran Grbović sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd". Oni su danas… »

U gik prošle liste DSS, Zelene stranke i Zavetnika

Mondo 28.01.2018
Gradska izborna komisija je danas jednoglasno proglasila još tri izborne liste za izbor odbornika Skupštine grada Beograda, saopštava Beoinfo. Foto: Mondo/Goran Sivački Proglašene su izborna lista broj 8, pod nazivom "Dr Miloš Jovanović –… »

Rasim Ljajić ovako u kampanju (foto)

Mondo 28.01.2018
Aktivisti Socijaldemokratske partije Srbije zajedno sa predsednikom Rasimom Ljajićem danas su očistili park na Zvezdari. Foto: Tanjug/SDP "Zamenili smo polomljene klupe, kante za smeće, ofarbali i popravili sprave na dečijem igralištu u Ustaničkoj… »

Radovi: U Beogradu pomeraju tok reke!

Mondo 28.01.2018
Zbog neophodnih radova na izgradnji Bulevara patrijarha Pavla, biće pomeren tok reke za 20 metara, a srušiće i jedan most... Izmeštanje toka Topčiderske reke i drvenog mosta preko nje preduslovi su za izgradnju Bulevara patrijarha Pavla od Pionirske… »