Izvor: N1 Info/Politika arhiva vesti 28.01.2018

Jovanović: DSS najsvežija snaga, daću 150 odsto u kampanji

N1 Info 28.01.2018
Lider Demokratske stranke Srbija (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da su Srpska napredna stranka i njen lider Aleksandar Vučić očigledno spremni da na "njihovom bezalternativnom putu ka EU plate svaki ceh koji će Brisel ispostaviti, makar ta cena… »

Antić: Rubne beogradske opštine nemaju dovoljno ovlašćenja

N1 Info 28.01.2018
Kandidat za gradonačelnika koalicije "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija" Aleksandar Antić ocenio je da rubne beogradske opštine nemaju dovoljno ovlašćenja i da moraju dobiti veća, naročito… »

Radojičić: Želimo zdraviji i lepši Beograd

N1 Info 28.01.2018
Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" dana su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima. Izvor: Agencije Prvi na toj izbornoj listi Zoran Radojičić rekao je da je cilj da građani žive u zdravijem i lepšem… »

Kome idu glasovi za liste koje ostanu ispod cenzusa?

N1 Info 28.01.2018
I na predstojećim beogradskim izborima očekuje se učešće više od 20 izbornih lista, kao i 2014, kada je ispod cenzusa ostalo čak njih 19. To otvara dilemu da li je glas za listu koja ostane ispod cenzusa zapravo bačen glas, odnosno da li se ti… »

Proglašene liste DSS, Zelene stranke Srbije i Zavetnika

N1 Info 28.01.2018
Gradska izborna komisija je jednoglasno proglasila još tri izborne liste za izbor odbornika Skupštine grada Beograda, saopštio je Beoinfo. Proglašene su izborna lista broj 8, pod nazivom "Dr Miloš Jovanović – Demokratska stranka Srbije"; izborna… »

LDP: Želimo da Beograd bude najslobodniji grad

N1 Info 28.01.2018
U Liberalno demokratskoj partiji (LDP) danas je počelo prikupljanje potpisa za listu kandidata i kandidatkinja za odbornike Skupštine Beograda, saopštila je ta stranka. Jedan od kandidata LDP-a za odbornika Jovan Najdenov rekao je da je njihova želja… »

Ljajić penzionerima delio ulaznice za toranj na Avali

N1 Info 28.01.2018
Sodijaldemokratska partija Srbije (SDPS) Rasima Ljajića je na planini Avali kod Beograda poklanjala penzionerima ulaznice za vožnju liftom do vrha TV-tornja. SDPS je saopštila da je penzionerima deljen i promotivni materijal Turističke organizacije… »

Šutanovac: Beograd osloboditi od kiča i šunda

N1 Info 28.01.2018
Kandidat za gradonačelnika koalicije "Da oslobodimo Beograd" Dragan Šutanovac izjavio je da je pred tom koalicijom veliki posao kako bi se na izborima za Skupštinu grada 4. marta, Beograd oslobodio od "šunda, kiča i nepristojnosti bahatih… »

DJB: Raskinućemo sve štetne ugovore za Beograd na vodi

N1 Info 28.01.2018
Pokret Dosta je bilo (DJB) saopštio je da će kada dođe na vlast u Beogradu raskinuti sve štetne ugovore nastale projektom "Beograd na vodi". "Ako dobije poverenje Beograđana, DJB će rešiti i pitanje bespravnih objekata koji se ne mogu legalizovati… »

Đilas na predstavljanju liste: Podržali su me sjajni ljudi

N1 Info 28.01.2018
Grupa građana okupljena oko liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje. Ljudi pobeđuju" predstavila je svoje kandidate za odbornike Skupštine Beograda, nakon čega je i predala listu Gradskoj izbornoj komisiji. Predata lista Dragan Đilas - Beograd… »