Izvor: Niške vesti arhiva vesti 28.01.2018

Raspisan konkurs za 650 budućih policajaca

Niške vesti 28.01.2018
Takođe, istog dana raspisan je i konkurs za upis 250 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i to za potrebe sledećih policijskih uprava u: Nišu, Pančevu, Subotici, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Kikindi, Užicu, Kragujevcu… »

Besplatna škola za buduće arbitre

Niške vesti 28.01.2018
Dvanaesta po redu škola u organizaciji SSOSFSN (Stručno-strukovna organizacija sudija fudbalskog saveza Niša) dostupna je svima koji bi da se oprobaju u ovom poslu i uskoro će optočeti sa stvarnjem nove generacije fudbalskih sudija. Kandidati se mogu… »

HIT u svetu, MAČA zeleni čaj – BEYOND

Niške vesti 28.01.2018
Mača se dobija finim mlevenjem listova zelenog čaja koji je uzgajan na poseban način kako bi se očuvali nutritivni sastojci i jedinstveni ukus. Sadrži više antioksidanasa, hlorofila i kofeina od običnog zelenog čaja, otprilike kao i kafa, a… »

Predavanje o prevenciji raka grlića materice

Niške vesti 28.01.2018
Povodom nedelje borbe protiv raka grlića materice Udruženje Porodična Filharmonija organizuje predavanje u ponedeljak, 29. januara 2018. godine u 19:30 u amfiteatru Doma zdravlja Niš. „Ova eukacija je besplatna i sastojace se iz predavanja o tumoru… »

Veče Rembranta i kaligrafije u SKC-u

Niške vesti 28.01.2018
U svet zaboravljenog stila pisanja, kaligrafije, odvešće nas Aleksandar Stanković koji se ovim hobijem bavi, izučava ga i čuva od zaborava već desetak godina. Prisutni će moći da uživaju i u demonstraciji kaligrafije na ćiriličnom, latiničnom… »