Izvor: OK radio arhiva vesti 28.01.2018

Niš: Besplatna škola za buduće arbitre

OK radio 28.01.2018
Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, koji bi da se u budućnosti bave ovim pozivom i da na travnati tepih istrče kao delilac pravde stiže lepa vest. Uskoro počinje potpuno besplatna škola za obuku fudbalskih sudija. Dvanaesta po… »

"Referendum o KiM nije beg od odgovornosti i da hoćete..."

OK radio 28.01.2018
Beograd -- Referendum o kosovskom pitanju nije opcija za rešenje tog pitanja već način da se građani slobodno i demokratski izjasne o rešenju koje će predložiti političari. To je izjavio ministar Rasim Ljajić. "To nije bežanje od odgovornosti"… »

Haos u Pragu nakon pobede Zemana, napali novinare video

OK radio 28.01.2018
Prag -- Češka policija povela je istragu izgreda kada su redari i pristalice češkog predsednika Miloša Zemana u izbornom štabu napali novinare. Oni su sinoć napali pesnicama akreditovane novinare, oborili i oštetili kameru češke privatne… »

Srpkinja osvojila dva porno Oskara, a jedan je za bizarnu radnju!

OK radio 28.01.2018
Devojka koja je rođena u Pensilvaniji, a poreklom je iz Srbije i Rusije, Adrijana Čečik, bila je nominovana u čak osam kategorija. Svi koji prate AVN nagrade noćas su sa nestrpljenjem gledali dodelu u Los Anđelesu i navijali za Adrijanu, koja je… »

Gvardiola: Ne možemo da platimo 22 vrhunska fudbalera

OK radio 28.01.2018
Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da se transfer politika ovog kluba rukovodi na osnovu definisanog budžeta koji ne omogućava da se u svakom trenutku može dovesti neki vrhunski fudbaler. Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola… »

Stumbras i Dinamo Brest testiraju Zvezdu

OK radio 28.01.2018
Crvena zvezda će danas odigrati dva od šest zakazanih mečeva. Prvi rival će biti Luč Energija od 9.30 (po lokalnom 11.30), a drugi od 16 (18) na terenima Riksos Premijuma - Dinamo Brest. Crvena zvezda će danas odigrati dva od šest zakazanih… »

Za dlaku izbegao scenu iz horora, "oživeo" pre sahrane

OK radio 28.01.2018
Minuti su delili penzionera iz čačanskog sela Lipnica P. G. (75) da živ bude zakopan u sopstvenoj grobnici. Kako piše "Blic" da nije mrdnuo prstom dok ga je okupljena rodbina oplakivala i spremala na večni počinak, sada bi već bio u kovčegu, živ… »

Dodeljene Svetosavske nagrade

OK radio 28.01.2018
U okviru “Svetosavske nedelje” u Vranju je organizovan Svetosavski bal, a najuspešnijim kolektivima i pojedincima dodeljene nagrade. Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je čestitajući učenicima i prosvetnim radnicima Savindan govorio o… »

Stazama oslobodioca Vranja

OK radio 28.01.2018
Povodom 31. januara, Dana grada Vranja u nedelju 28. januara biće organizovan tradicionalni marš do Osatice, pod nazivom “Stazama oslobodioca Vranja iz 1878. godine”. Ovaj pohod organizuje planinarski klub “Železničar 2006. Vranje” u saradnji… »

Horoskop za 28. januar

OK radio 28.01.2018
Pred vama je horoskop za subotu 28. januar. Sa srećom. Ovan Ljubav: U emotivnom smislu, nedostaju Vam postupnost i strpljenje. Partner pokušava da Vas navede na dobru odluku. Posao: Zaneti ste pogrešnim idejama, stoga prihvatite nečiji koristan savet… »