Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 28.01.2018

U ugostiteljskim objektima prekoračen dozvoljeni nivo buke

RT Kragujevac 28.01.2018
Turiranje motora, alarmi, muzika iz kafića, glasni žamor u kasne sate, sve ovo su najčešće pritužbe Kragujevčana, koji pozivaju ekološku inspekciju zbog problema sa bukom. Inspektori izlaze na teren ne samo po prijavama već i u redovnu kontrolu i… »

Veliko interesovanje građana za preventivne preglede

RT Kragujevac 28.01.2018
U više od 100 zdravstvenih ustanova širom Srbije danas je od 8 do 16 časova organizovana peta po redu akcija besplatnih preventivnih pregleda koju organizuje Ministarstvo zdravlja. Takva akcija je organizovana i u Kliničkom centru Kragujevac, gde je… »

Saradnja institucija za uspešniji ekonomski razvoj

RT Kragujevac 28.01.2018
Ekonomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu i Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja potpisali su Sporazum o saradnji. Sporazum predviđa zajedničko delovanje u različitim oblastima, kao i organizovanje obuka i stručnog… »

“Patuljci sa naslovnih strana”

RT Kragujevac 28.01.2018
U bioskopu Sinepleks održana je specijalana projekcija filma “Patuljci sa naslovnih strana” u režiji Milorada Milinkovića. Projekciji su prisutvovali reditelj i glavni protagonisti ovog filma koji su pozdravili kragujevačku publiku. Nova komedija… »

„Forma ideale“ se uspešno predstavila u Kelnu

RT Kragujevac 28.01.2018
Kragujevačka kompanija „Forma Ideale“ zabeležila je uspešan nastup na najvećoj svetskoj izložbi nameštaja održanoj u Kelnu. Koelnmesse Entrance South Sajam je okupio preko 1200 izlagača iz 50 zemalja. Najveći proizvođači nameštaja i opreme… »