Izvor: Tračara/Zabava arhiva vesti 28.01.2018

Karleuša u Glamuru: Dari sve najbolje, Seka da brine hoće li napuniti Arenu

Tračara 28.01.2018
Jelena Karleuša gostovala je u emisiji Glamur Specijal i dotakla se pomirenja sa nekadašnjom velikom neprijateljicom Darom Bubamarom. ‘Pomirenje i lepi medjuljudski odnosi treba da bude tema o kojoj je govori, ne samo o svadji. I pomirenje nekad može… »

Karleuša i Prijovićka se srele na aerodromu: evo reakcija

Tračara 28.01.2018
Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović već neko vreme nisu u dobrim odnosima, još otkako je plavokosa diva prokomentrisala to što se Brenina snajka fotografisala sa Cecom. Ipak, čini se da je došlo do njihovog prvog susreta i to na beogradskom… »

Aca Lukas tužen zbog govora mržnje u emisiji ‘Ćirilica’

Tračara 28.01.2018
Udruženje Da se zna saopštilo je da je podnelo pritužbu poverenici za zaštitu ravnopravnosti protiv pevača Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa zbog, kako navode, govora mržnje i brojnih uvreda na račun LGBT zajednice koje je izneo na jednoj… »

Leontina isprozivala ‘Limunadu’ a Emina Jahović uzvraća udarac

Tračara 28.01.2018
Emina Jahović odgovorila je na kritike koleginice Leontine Vukomanović, koje je ova iznela na račun letnjeg hita Limunada. Na Leontininu poruku kako će ćerki zabraniti da peva Eminin duet sa Milicom Todorović, Jahovićeva je imala samo osmeh. “Ja… »

Solo karijera: Edita Aradinović napušta Ministarke?

Tračara 28.01.2018
Edita Aradinović uskoro će napustiti grupu Ministarke i javnosti predstaviti prvi solo album, tvrtdi izvor Tračare. Ovo je bio logičan sled događaja nakon pevačicinog učešća u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, gde je u deset nedelja nastupala… »

Dragana Mirković ljuta jer je Brena zvala Cecu umesto nje u dokumentarac

Tračara 28.01.2018
Dokumentarni film o Lepoj Breni, “Godine Slatkog greha” emitovan je na TV Prva i dostigao je veliki uspeh. Ipak, pored čestitki zbog izuzetno emotivnog dokumentarca, koji nas je sve podsetio kolika je zvezda Lepa Brena, na njenu adresu stigle su i… »

Ana i Bastian kupuju kuću u Srbiji

Tračara 28.01.2018
Ana i Bastian Schweinsteiger trenutno borave u Beogradu, u kome nekadašnja teniserka pazi na trudnoću. No, par je ovoga puta rešio da pazari i nekretninu u Srbiji, te trenutno gledaju različite lokacije na kojoj bi mogli da izgrade dom. Za sada je to… »