Regioni arhiva vesti 28.01.2018

POKUŠAJ OTMICE ili hir deteta u OŠTRELJU

Ist media 28.01.2018
BOR, (foto: Ist Media) Roditelji maloletnika starog devet godina iz sela Oštrelj, prijavili su policiji pokušaj otmice svog maloletnog sina, saznaje danas Ist Media. Maloletnik je roditeljima juče ispričao da je čovek, čiji lik nije zapamtio, stao… »

Ministar poljoprivrede posetio naprednjake u Pirotu

Jugmedia 28.01.2018
Na poziv poverenika Gradskog odbora SNS-a u Pirotu Milana Jovanovića ministar poljoprivrede Branislav Nedimović posetio je juče Gradski odbor ove stranke. Sastanku su prisustvovali načelnica Pirotskog okruga Dragana Tončić, pomoćnik gradonačelnika… »

Državni sekretar obišao leskovačku bolnicu

Jug press 28.01.2018
LESKOVAC Akcija besplatnih lekarskih pregleda koju je iniciralo Ministarstvo zdravlja joše jednom je održana u Opštoj bolnici i Domu zdravlja Leskovac. Građanima je omogućeno da besplatno i bez zakazivanja obave ultrazvučni pregled abdomena… »

MUP: Raspisan konkurs za 650 budućih policajaca

Glas Zapadne Srbije 28.01.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za potrebe Policijske uprave za grad Beograd. Takođe, istog dana raspisan je i konkurs za upis 250 polaznika u Centar za… »

Ulaganja u ljude ključna za dobru firmu

Glas Zapadne Srbije 28.01.2018
Užice – Kompanija „Jasmil”, osnovana pre četvrt veka, najveći je proizvođač rublja na teritoriji bivše Jugoslavije, možda i Balkana. Prošlo je prilično godina od kada smo u „Politici” pisali o poslovnim počecima ariljske tekstilne… »

Kad snove ruši kafanska galama: U ugostiteljskim objektima u Kragujevcu prekoračen dozvoljeni nivo buke

iKragujevac 28.01.2018
U prošloj godini u letnjim mesecima izvršeno je merenje buke u 15 ugostiteljskih objekata i kod svih je izmereno prekoračenje dozvoljenog nivoa buke. Turiranje motora, alarmi, muzika iz kafića, glasni žamor u kasne sate, sve ovo su najčešće… »

Iz Užica laganim „Koracima“ do trijumfa (PREMIJERA)

Užice oglasna tabla 28.01.2018
Muzički producent iz Užica, Ivan Novitović, koji je svoje umetničko ime stilizovao kao OONDA (Unda), rešio je da otvori ovu godinu sa vokalistkinjom Vanjom Dukić, koja je takođe iz naših krajeva, sa novom pesmom koja nosi naziv „Koraci“ (Kao… »

Niš: Besplatna škola za buduće arbitre

OK radio 28.01.2018
Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, koji bi da se u budućnosti bave ovim pozivom i da na travnati tepih istrče kao delilac pravde stiže lepa vest. Uskoro počinje potpuno besplatna škola za obuku fudbalskih sudija. Dvanaesta po… »

Pukla cev POPLAVA u centru Leskovca (FOTO)

Jugmedia 28.01.2018
Cev koja je pukla oko 14 časova na platou ispred stare autobuske stanice u centru Leskovca uspela je za veoma kratko vreme da poplavi ovaj deo grada. Saobraćaj je zbog vode delimično usporen na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice 28. marta. što… »

Čelnici opština istočne Srbije strahuju od ekološke katastrofe

Ist media 28.01.2018
BOR, (Foto-arhiva IST Media) – Ukoliko problem kolektora rudnika bakra „Veliki Krivelj“ kod Bora uskoro ne bude rešen, moglo bi doći do međunarodne ekološke katastrofe neprocenjivih razmera, slažu se čelnici gradova istočne Srbije koji… »