Regioni arhiva vesti 28.01.2018

POKUŠAJ OTMICE ili hir deteta u OŠTRELJU

Ist media 28.01.2018
BOR, (foto: Ist Media) Roditelji maloletnika starog devet godina iz sela Oštrelj, prijavili su policiji pokušaj otmice svog maloletnog sina, saznaje danas Ist Media. Maloletnik je roditeljima juče ispričao da je čovek, čiji lik nije zapamtio, stao… »

Ministar Nedimović obišao GO SNS u Pirotu

Pirotske vesti 28.01.2018
Na poziv poverenika Gradskog odbora SNS Pirot Milana Jovanovića juče je ministar Branislav Nedimović posetio gradski odbor i održao sastanak u prostorijama povereništva. Sastanku su prisustvovali načelnica Pirotskog okruga Dragana Tončić… »

Više od 600 Leskovčana na besplatnim specijalističkim pregledima

Jugmedia 28.01.2018
Od 8 do 16 sati danas je 662 građana Leskovca iskoristilo akciju besplatnih specijalističkih pregleda u leskovačkoj bolnici i Domu zdravlja, čak stotinu više nego 19. decembra prošle godine. Akciju je danas u Leskovcu pratio i državni sekretar u… »

MUP: Raspisan konkurs za 650 budućih policajaca

Glas Zapadne Srbije 28.01.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za potrebe Policijske uprave za grad Beograd. Takođe, istog dana raspisan je i konkurs za upis 250 polaznika u Centar za… »

Ulaganja u ljude ključna za dobru firmu

Glas Zapadne Srbije 28.01.2018
Užice – Kompanija „Jasmil”, osnovana pre četvrt veka, najveći je proizvođač rublja na teritoriji bivše Jugoslavije, možda i Balkana. Prošlo je prilično godina od kada smo u „Politici” pisali o poslovnim počecima ariljske tekstilne… »

U ugostiteljskim objektima prekoračen dozvoljeni nivo buke

RT Kragujevac 28.01.2018
Turiranje motora, alarmi, muzika iz kafića, glasni žamor u kasne sate, sve ovo su najčešće pritužbe Kragujevčana, koji pozivaju ekološku inspekciju zbog problema sa bukom. Inspektori izlaze na teren ne samo po prijavama već i u redovnu kontrolu i… »

Iz Užica laganim „Koracima“ do trijumfa (PREMIJERA)

Užice oglasna tabla 28.01.2018
Muzički producent iz Užica, Ivan Novitović, koji je svoje umetničko ime stilizovao kao OONDA (Unda), rešio je da otvori ovu godinu sa vokalistkinjom Vanjom Dukić, koja je takođe iz naših krajeva, sa novom pesmom koja nosi naziv „Koraci“ (Kao… »

Niš: Besplatna škola za buduće arbitre

OK radio 28.01.2018
Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, koji bi da se u budućnosti bave ovim pozivom i da na travnati tepih istrče kao delilac pravde stiže lepa vest. Uskoro počinje potpuno besplatna škola za obuku fudbalskih sudija. Dvanaesta po… »

(Foto) jezero nasred Leskovca: Pukla cev, poplava u centru grada

Kurir 28.01.2018
LESKOVAC - Cev koja je pukla danas oko 14 časova na platou ispred stare autobuske stanice u centru Leskovca uspela je za veoma kratko vreme da poplavi ovaj deo grada. Saobraćaj je zbog vode delimično usporen na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice… »

Čelnici opština istočne Srbije strahuju od ekološke katastrofe

Radio 021 28.01.2018
Ukoliko problem kolektora rudnika bakra "Veliki Krivelj" kod Bora uskoro ne bude rešen, moglo bi doći do međunarodne ekološke katastrofe neprocenjivih razmera, slažu se čelnici gradova istočne Srbije koji strahuju da bi otpadne vode pune toksičnih… »