Izvor: Beta video arhiva vesti 01.02.2018

Brnabić: Srbija neće morati da prizna nezavisnost Kosova da bi usla u EU

Beta video 01.02.2018
BRDO KOD KRANIA – Premijerka Srbije Ana Brnabić naglasila je da je predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani nedvosmisleno rekao da Srbija neće morati da prizna nezavisnost Kosova. „Normalizacija odnosa sa Prištinom, kao i dugorocni održivi… »

SRS: Beograd treba da bude glavni pokretač razvoja srpske privrede

Beta video 01.02.2018
BEOGRAD - Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas da Beograd treba da bude glavni pokretač razvoja srpske privrede i da u tom cilju treba razvijati mala i srednja preduzeća putem podsticajnih sredstava Grada i izjednačiti uslove za domaće i… »

Smatramo da će Zemun imati jedan od najlepših parkova u gradu

Beta video 01.02.2018
BEOGRAD - ``Srpska radikalna stranka je pred prošle lokalne izbore obećala rekonstrukciju Zemunskog parka, a sada smo ušli u poslednju fazu radova. To je dokaz da ispunjavamo obećanja data našim sugrađanima“, istakao je član Veća Opštine Zemun… »

Vučić: Razgovori u Zagrebu biće teški, ali lekoviti

Beta video 01.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da veruje da su razvogori potrebni za obe strane i da je sada posao na predsednicima dve države da na racionalan način rešavaju jasne i vidljive probleme Srba u Hrvatskoj, ali i Hrvata u… »

Nova mreža predškolskih ustanova je ono na čemu ćemo mi insistirati

Beta video 01.02.2018
BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je danas završne radove na rekonstrukciji Zemunskog parka. „„Ono na čemu ćemo mi insistirati jeste nova mreža predškolskih ustanova, zatim nova regresna politika, kao i… »

Vučić: Moj posao je da štitim interese Srbije

Beta video 01.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da očekuje da će razgovori u Zagrebu biti komplikovani i teški, ali lekoviti i blagorodni. On je kazao da je poseta Hrvatskoj, planirana za 12. i 13. februar, dugo pripremana… »

PUPS počeo kampanju za beogradske izbore

Beta video 01.02.2018
BEOGRAD - Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) počela je danas predizbornu kampanju za izbore za Skupštinu grada Beograda sklapanjem sporazuma sa Udruženjem penzionera Beograda. Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić rekao je novinarima da je… »

EU želi da poboljša kvalitet vode iz česme kako bi smanjila plastični otpad

Beta video 01.02.2018
BRISEL - Evropska unija će promeniti pravila o kvalitetu vode kako bi sprečila moguće opasnosti po ljudsko zdravlje i ograničila plastični otpad odvraćanjem ljudi od korišćenja flaširane vode. Potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans rekao… »

U 2017. nešto više od 1,5 milijardi evra trgovinske razmene sa Slovenijom

Beta video 01.02.2018
LJUBLJANA - ``Slovenija je jedan od najznačajnijhih stranih investitora u Srbiji sa puno slovenačkih firmi na srpskom tržištu sa puno investicija koje zapošljavanju na hiljade ljudi. Naš trend trgovinske razmene je sve bolji. On je od 2015. svake… »

Cerar i Brnabić: Nove tehnologije za jačanje saradnje

Beta video 01.02.2018
LJUBLJANA - ``Prostore za dodatni novi rast vidimo u digitalizaciji i novim tehnologijama. Mislimo da Srbija ima jako potencijala tu``, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić. Beta/MOD… »