Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 01.02.2018

Valjevo dobilo meteorološku stanicu na Divčibarama

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Valjevo – U poznatom planinskom odmaralištu Divčibare počela je sa radom meteorološka stanica i od sada će svi oni koji žele da letuju ili zimuju na poznatom odmaralištu moći da je koriste na sajtu www.meteos.rs/divcibare . Podaci koje se… »

Raspisan tender za drugu fazu radova na rekonstrukciji i dogradnji fabrike vode na Cerovića Brdu

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Užice - Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je obezbedilo 280 miliona dinara, koliko je prema procenama potrebno, za drugu fazu radova na rekonstrukciji i dogradnji fabrike za preradu vode "Petar Antonijević", saopšteno je na… »

Počinju radovi na postavljanju video kamera u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Ivanjica - Počinju radovi na postavljanju video kamera kojima će u Ivanjici biti pokrivene sve veće raskrsnice, ulice u užem gradskom jezgru, gradski park i prilazni putevi iz pravca Guče, Sjenice, Arilja i Ušća. Vrednost radova je 5,5 miliona… »

Most u Šarampovu zatvoren za saobraćaj

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Prijepolje - Danas počinju radovi na sanaciji kamenog u mosta za drumski saobraćaj u Šarapovu i trajaće sve do 1. jula. Za vreme trajanja radova biće obustavljen saobraćaj, naveo je u pisanoj izjavi predsednik opštine Dragoljub Zindović. Stari… »

Đaci od danas na drugom delu zimskog raspusta

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Za učenike osnovnih i srednjih škola danas je počeo drugi deo zimskog raspusta, a u školske klupe vratiće se 12. februara. Školskim kalendarom je planirano da učenici imaju zimski raspust iz dva dela, prvi deo je bio tokom novogodišnjih i… »

Tamne folije prazne džepove

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
U proseku 30 vozača dnevno skida zatamnjenje sa stakala kako bi izbegli kazne. Za atest treba 7.500 dinara, plus 9.000 za papirologiju. Čak 30 vozača dnevno skine tamne folije s prozora svojih automobila. Kao rezultat odluke kojom je saobraćajna… »

Vučić u radnoj poseti Beču: Očekuju se razgovori o situaciji u regionu

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas popodne u Beč, u radnu posetu Austriji, na poziv šefa austrijske države Aleksandera van der Belena. Vučić će kasnije popodne imati sastanak sa predstavnicima Privredne komore Austrije i… »

Poseta mališana Glasu zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Čačak – Za budućnost novinarstva izgleda da ne moramo brinuti. Mališani iz vrtića “Mladost” posetili su redakciju Glasa zapadne Srbije, u želji da se već na vreme upoznaju sa svim tajnama novinarskog zanata. Foto: Glas zapadne Srbije… »

Zindović: Nastavljamo radove utvrđenom dinamikom, gradi se biciklistička staza i moderna rasveta

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Prijepolje - Putni pravac Kolovrat Seljašnica gde su u toku radovi na sanaciji i rekonstrukciji saobraćajnice u takozvanoj prvoj fazi od Kolovrata do Žunić potoka, obišao je predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović. „Radovi su bili u… »

Veliki odron kod Ovčar Banje

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Čačak – Ispod železničkog mosta, na magistralnom putu Čačak – Užice, došlo je do velikog odrona. Kamenje se sručilo na automobil, koji je u tom trenutku bio na putu. Odron je usporio saobraćaj. Kako javlja čitalac GZS, Miloš Stević… »