Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 01.02.2018

U novoj istrazi o smrti Natali Vud policiji "sumnjiv" muž

N1 Info 01.02.2018
Američki istražitelji su označili glumca Roberta Vagnera kao osobu čiju ulogu treba ispitati u istrazi smrti njegove žene, takođe glumice, Natali Vud, gotovo četiri decenije nakon što se udavila. Misterije i spekulacije o okolnostima smrti Natali… »

Rezervat gorila u Ruandi nosiće ime Elen Dedženeris

N1 Info 01.02.2018
Holivudska glumica Porša de Rosi omogućila je svojoj dugogodišnjoj partnerki Elen Dedženeris, povodom njenog 60. rođendana, da rezervat gorila u Ruandi nosi njeno ime. De Rosi je odluku o poklonu obelodanila u današnjoj emisiji svoje supruge "Elen… »

Venčanje princa Harija i Megan koštaće pola miliona funti

N1 Info 01.02.2018
Najiščekivanije venčanje godine, princa Harija i Megan Markel, zakazano za 19. maj u crkvi Sent Džordž u dvorcu Vindsor u Londonu, koštaće pola miliona funti, piše magazin Brajds. Na venčanju Kejt i princa Vilijema na ulicama je bilo 5.000… »

Film o povratku Musolinija usred izborne kampanje u Italiji

N1 Info 01.02.2018
Film o dolasku fašističkog diktatora Benita Musolinija u današnju Italiju ulazi u bioskope usred predizborne kampanje kojom dominiraju populistička i neofašistička osećanja. Vratio sam se" (Sono Tornato) je italijanska verzija nemačkog "Opet je… »

Mišel Obama otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp

N1 Info 01.02.2018
Bivša prva dama SAD Mišel Obama je, posle godinu dana, otkrila šta je bilo u plavoj kutiji iz "Tifanija" koju joj je Melanija Tramp poklonila na dan inauguracije predsednika SAD. "To je bio lep ram za slike", rekla je Mišel za emisiju koju vodi Elen… »

Bitkoin konferencija završila u striptiz klubu

N1 Info 01.02.2018
Jedan od najvećih skupova u svetu o kriptovaluti bitkoin održan u Majamiju, završio je zabavom u poznatom striptiz klubu. Organizatori Severnoameričke bitkoin konferencije s 5.000 učesnika i 10 sati govora, pozvali su na druženje i umrežavanje u… »

Na Sardiniji kuće za 1 evro, ali postoji kvaka

N1 Info 01.02.2018
Italijanski grad Ololai prodaje nekretnine za samo jedan evro kako bi privukao nove stanovnike. Gradić u brdovitom predelu prelepog ostrva Sardinije prodaje stotine zapuštenih i napuštenih kuća kako bi oživeo mesto čija se populacija za samo 50… »

Dajana Lejn i Greg Kinir u šestoj sezoni "House of cards"

N1 Info 01.02.2018
Američki glumci Dajana Lejn i Greg Kinir pridružiće se snimanju poslednje sezone popularne serije "House of cards", saopštila je kompanija Netfliks. Oni će igrati blizance u poslednjoj šestoj sezoni, čije je snimanje nastavljeno u sredu, navodi… »

San Francisko uvodi amnestiju za sve optužene za marihuanu

N1 Info 01.02.2018
San Francisko u Kaliforniji, jednoj od najnaprednijih država SAD, koja se direktno suprotstavlja administraciji američkog predsednika Donalda Trampa, uveo je amnestiju za sve optužene povezane s marihuanom u slučajevima od 1975. godine. Tužilaštvo… »