Izvor: Press/Hronika arhiva vesti 01.02.2018

Poslednja fotografija pred smrt: Milica (17) i Milan (17) napravili selfi u kafiću, a 15 minuta posle sleteli u Dunav!

Press 01.02.2018
Milan S. (17) nastradao je sinoć, kada je prema još nepotvrđenim informacijama učio vršnjakinju M.L. da vozi, a onda su sleteli vozilom u Dunav kod Vinče. Milica i Milan su pre nesreće bili u kafiću, želeći da proslave početak raspusta. Potom… »

Gde su kobne noći bili svi Marjanovići? Tužilaštvo razrešava najveću misteriju u slučaju ubistva Jelene

Press 01.02.2018
Rezultati veštačenja mobilnih telefona Marjanovića, koji su stigli u ponedeljak u Više javno tužilaštvo, rešiće jedno od ključnih pitanja u slučaju misterioznog ubistva pevačice: gde su bili Marjanovići? Telefoni porodice Marjanović poslati… »

Poznata proročica o ubistvu Jelene Marjanović: Zoran je ubica! Ali nije svestan toga jer je podvojena ličnost! Plaši me ova…

Press 01.02.2018
Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, u kartama vidi da postoji i drugi, mračni Zoran Marjanović, ali da je ta ličnost potisnuta i tvrdi da on može da digne ruku na sebe. Jelena Marjanović ubijena je zbog greha koje nije počinila… »

Poznati lekar pronađen mrtav u Jagodini: Policija blokirala zgradu!

Press 01.02.2018
Poznati jagodinski lekar profesor na Višoj medicinskoj školi O.M. pronađen je obešen u stanu. Policija je blokirala zgradu koji se nalazi prekoputa zgrade Opštine Jagodina i lokalnog Tužilaštva i u toku je uviđaj. Za sada nije poznato da li je… »

Zoran je Jelenu ubio zbog jane: Inspektori koji vode istragu ubeđeni da su pronašli motiv svirepog ubistva!

Press 01.02.2018
Inspektori koji rade na istrazi ubistva ubeđeni su da je Zoran počinio zločin kada mu je Jelena rekla da će se razvesti i odvesti ćerku sa sobom. Inspektori koji istražuju ubistvo Jelene Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Borči uvereni su da… »

Kristinu (18) je izbo nožem 88 puta, pojačao je muziku da se ne čuju jecaji: Jeziv osmeh bogatog dečaka pred njenim…

Press 01.02.2018
Kristina Krupljan je pre ubistva Komšiću rekla da više ne želi da ima vezu sa njim jer je započela novu. anas je počelo suđenje za ubistvo Kristine Krupljan (18), koja je brutano ubijena u februaru prošle godine. Nju je ispred kućnog praga nožem… »

Jezivi detalji! Užas u školi na Banovom brdu! Ljubomorni mladić (21) izbo po vratu učenika (15) zbog bivše devojke!

Press 01.02.2018
Adam Mahmud (21) nožem izbo u vrat i grudi Vojislava Đ. (15) samo zato što je ovaj sedeo na zidiću sa njegovom bivšom devojkom. Umesto za pokušaj ubistva, Mahmud se tereti samo za nasilničko ponašanje?! Adam Mahmud (21) uhapšen je preksinoć u… »

Ovu sliku su se plašili da objave! Ćelavi Ljuba Zemunac u crnogorskom zatvoru!

Press 01.02.2018
Ljubomir Magaš, poznatiji kao Ljuba Zemunac (27. maj 1948 - 10. novembar 1986) bio je kriminalac i jedan od najpoznatijih likova beogradskog podzemlja. Rodio se u Zemunu, ali je kasnije živeo na Zvezdari, gde je učio autolimarski zanat, ali nikad… »

Zoran je lagao o nestanku Jelene! Evo zašto je muž surovo ubijene pevačice od početka istrage sumnjiv policiji i…

Press 01.02.2018
Zoran Marjanović 3. aprila 2016, dok je još trajala potraga za Jelenom, na njenom Fejsbuku napisao da je ona nestala između 16 i 17 časova, a policiji i novinarima prethodnog dana rekao da se to desilo dva sata ranije!?! Zoran Marjanović… »