Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 01.02.2018

“Oružari” traže hitne pregovore o rešavanju problema u fabrici

Ritam grada Kg 01.02.2018
Predstavnici Štrajkačkog odbora fabrike Zastava oružje predali su gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću zahteve oružara i pokazatelje poslovanja fabrike uz očekivanje da se grad, kao vlasnik jednog dela kapitala, uključi i pomogne da se… »

Počeli IX Zimski dani prosvetnih radnika

Ritam grada Kg 01.02.2018
U okviru ovogodišnjih Zimskih dana prosvetnih radnika u Kragujevccu od 1. do 9. februara održaće se jedanaest programa stručnog usavršavanja prilagođenih svim profilima nastavnika, vaspitača, direktora, stručnih saradnika u školama i… »

KC: Duga lista čekanja za skener, uskoro novi uređaj

Ritam grada Kg 01.02.2018
Više od hiljadu pacijenata Kliničkog centra Kragujevac je na listi čekanja za pregled skenerom. Zbog opterećenja je već odobrena nabavka novog uređaja. Dijagnostički skeneri u Kliničkom centru Kragujevac rade gotovo bez prestanka i netačna je… »

Rektor kod ministra: Čeka se komisija

Ritam grada Kg 01.02.2018
Ministar prosvete Mladen Šarčević i rektor Univerziteta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević razgovarali su u Beogradu o problemima u ovoj visokoškolskoj ustanovi. Ministar prosvete Mladen Šarčević poručio je, nakon sastanka sa rektorom… »

Od danas novi ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”

Ritam grada Kg 01.02.2018
Koverte s fiskalnim računima i slipovima od danas mogu da se šalju za državnu nagradnu igru ”Uzmi račun i pobedi”. Nagradni fond će biti dupliran u odnosu na prošlu godinu i iznosiće 260,6 miliona dinara, rečeno je na konferenciji u Vladi… »

SDS poziva studente da se pobune

Ritam grada Kg 01.02.2018
Socijaldemokratska stranka poziva studente da se pobune protiv kupovine diploma, bahatosti i nepotizma koji nisu slučaj samo na Univerzitetu u Kragujevcu već su prisutni na pojedinim fakultetima i univerzitetima širom Srbije. “Diplome sa različitim… »