Izvor: Telegraf arhiva vesti 01.02.2018

Telegraf u Sloveniji: Saradnja kroz regionalne inicijative i zajednički nastup na trećim tržištima (foto) (video)

Telegraf 01.02.2018
Na našem portalu pratite dešavanja iz minuta u minut. Na Brdu kod Kranja danas će biti održana zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije, a premijerku Srbije Anu Brnabić očekuju i odvojeni sastanci sa slovenačkim premijerom Mirom Cerarom i sa… »

Vratite svoj novac! Sve ovo vam banke naplaćuju, a nije po zakonu

Telegraf 01.02.2018
Iskustva klijenata udruženja "Efektiva" pokazuju da je do sada doneto na desetine pravosnažnih presuda u njihovu korist i da su oni uspeli da vrate svoj novac po ovom osnovu. Naplata provizije kod obrade kredita nije jedino što banke nezakonito… »

Sneg i zima stigli čak i do Afrike: Nakon Sahare, zabelele se palme i peščane dine u Maroku, prvi put u poslednjih 50 godina…

Telegraf 01.02.2018
Taj fenomen je posledica ledenog talasa, koji je najviše pogodio grad Ain Sefru, na severu Alžira. Prvi put u poslednjih 50 godina sneg je pao u južnom delu Maroka, gde su se "zabelele" palme. Temperatura pala na minus 49, krovovi se ruše, pola… »

Novi Sad danas slavi 270. rođendan: Tim povodom biće dodeljena i prestižna Februarska nagrada

Telegraf 01.02.2018
Na svečanoj akademiji će prestižnu Februarsku nagradu uručiti gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. U Srpskom narodnom pozorištu biće obeležen 1. februar, svečanom akademijom u Novom Sadu. Pre 270 godina Srbi su od austrougarske carice… »

Brnabić i Cerar razmenili dresove futsal reprezentacija

Telegraf 01.02.2018
Brnabić i Cerar su već gledali zajedno finale Evropskog prvenstva u košarci, prošlog leta u Istanbul. Na kraju zvanične večere, kojom je i okončana poseta Vlade Srbije Ljubljani, premijeri dve države Ana Brnabić i Miro Cerar razmenili su dresove… »

Drama na "Plavom Jadranu": Meštani spasavali članove posade, ali to nije najgore od svega

Telegraf 01.02.2018
Brod je potonuo na dubinu od oko 20 do 25 metara. Teretni brod "Plavi Jadran" potonuo je u sredu uveče, na oko 200 metara od obale ostrva Prvić, nakon sudara sa putničkim brodom "Tijat", saopšteno je iz šibenske Lučke kapetanije. BALKAN NIJE SPAVAO… »

Dragomir je policajac u Hrvatskoj, slikao se sa momkom koji je imao kokardu na glavi za Badnji dan. Sada je izgubio radno…

Telegraf 01.02.2018
MUP ističe da je protiv tog policajca otvoren disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti. Policajac Dragomir Sudar, koji se na pravoslavni Badnji dan našao na selfiju 24-godišnjeg mladića koji je imao šajkaču s kokardom na glavi… »

Jezivo svedočenje: "Ne izlazi mi slika iz glave dečaka koji viče iz kola koja tonu i moli za pomoć, a na obali promrzla…

Telegraf 01.02.2018
- Devojka nije prestajala da plače i da doziva druga. Tresla se od stresa i neprestano ponavljala: "Ubila sam druga, i ja ću se ubiti." Bilo je toliko jezivo. Meni ni sada ne izlazi slika iz glave dečaka koji viče iz kola i moli da mu pomognemo. Celu… »

Kamenovali kuću bivše žene Olivera Ivanovića (foto sa lica mesta)

Telegraf 01.02.2018
Kamenovana porodična kuća Marine Ivanović. Porodični dom Marine Ivanović, udovice nedavno ubijenog Olivera Ivanovića, u kojem žive njena majka Nadežda i brat Branimir Cvetnić, kamenovan je u noći noći između utorka i srede, ali na svu sreću… »

Sastali se Vučić i Dodik: Infrastrukturni projekti ključni za razvoj regiona (foto)

Telegraf 01.02.2018
Predsednik Vučić je zamolio predsednika Dodika da svojim autoritetom uloži dodatne napore kako bi što pre bio otvoren most Ljubovija – Bratunac, koji će značajno uticati na poboljšanje života i rada žitelja ovog dela Podrinja. Predsednik… »