Izvor: Vrele gume arhiva vesti 01.02.2018

Najava sajmova DDOR BG CAR SHOW 06 i MOTOPASSION

Vrele gume 01.02.2018
PR Saopštenje: Najava sajmova DDOR BG CAR SHOW 06 i MOTOPASSION Automobili i motocikli spremni za start. Pol pozicija za DDOR BG CAR SHOW i MOTOPASSION. Sajam automobila DDOR BG Car Show 06 i 12. Međunarodni sajam motocikala Motopassion, koji se na… »

Nissan testira tehnologiju na kojoj će vlasnici električnih automobila moći da zarađuju novac

Vrele gume 01.02.2018
Biznis: Nissan testira tehnologiju na kojoj će vlasnici električnih automobila moći da zarađuju novac Kompanija Nissan je počela sa testiranjem tehnologije koja će vlasnicima električnih vozila donositi novac. Naime, jedna od prednosti električnih… »

Proizvodnja modela BMW M3 će biti okončana u maju

Vrele gume 01.02.2018
Nova generacija stiže sledeće godine: Proizvodnja modela BMW M3 će biti okončana u maju Model BMW M3 F80 počinje polako da se predaje godinama, pa će iz tog razloga njegova proizvodnja uskoro biti okončana. Naime, BMW je imao nešto drugačiji plan… »

Zvaniično je - Formula 1 u novoj sezoni bez „grid girls“!

Vrele gume 01.02.2018
Još jedna tradicija odlazi u istoriju: Zvaniično je - Formula 1 u novoj sezoni bez „grid girls“! Nakon nekoliko meseci rasprave čelnici Formule 1, „najbržeg cirkusa na svetu“, su najavili da se ukida jedan od najpoznatijih i najlepših… »

Lamborghini Urus možda ima najbolji dizajn menjača koji smo ikad videli

Vrele gume 01.02.2018
Kao u kokpitu aviona: Lamborghini Urus možda ima najbolji dizajn menjača koji smo ikad videli Proizvođač egzotičnih super automobila iz Sant Agate se uvek mogao pohvaliti atraktivno dizajniranim automobilima, međutim, poslednjim svojim automobilom… »

Mazda VISION COUPE proglašena za najlepši koncept automobil

Vrele gume 01.02.2018
PR Saopštenje: Mazda VISION COUPE proglašena za najlepši koncept automobil Japanski proizvođač je drugi put u tri godine osvojio prestižnu nagradu, jer je njegova elegantna limuzina sa četvoro vrata, VISION COUPE, koja personifikuje evoluciju KODO… »

Porsche 959 – automobil koji je bio ispred svog vremena

Vrele gume 01.02.2018
Model koji je spasio 911: Porsche 959 – automobil koji je bio ispred svog vremena Model 959 je jedan od najsvetlijih primeraka kompanije Porsche u istoriji, a ujedno je i automobil koji je spasio legendarnu 911-icu. Tokom osamdesetih godina prošlog… »

Skoda Vision X koncept – premijerno na Sajmu automobila u Ženevi

Vrele gume 01.02.2018
Novi urbani krosover: Skoda Vision X koncept – premijerno na Sajmu automobila u Ženevi Škoda je već obećala da će na Sajmu automobila u Ženevi predstaviti restilizovanu verziju svog hečbek modela Fabia. Ali to nije sve, jer će u isto vreme biti… »

Fiat Tipo Sport će biti predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi

Vrele gume 01.02.2018
Performantna verzija: Fiat Tipo Sport će biti predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi Dve godine nakon što je na Sajmu automobila u Ženevi predstavljena nova generacija modela Tipo u hečbek i karavan verziji, italijanski automobilski div je za… »

EKO Hellenic Serbia uz Olimpijski komitet predstavili naše "zimske" olimpijce

Vrele gume 01.02.2018
Podrška olimpijcima: EKO Hellenic Serbia uz Olimpijski komitet predstavili naše "zimske" olimpijce Već godinama u nazad, najuspešnije kompanije koje posluju na teritoriji Srbije svoju društvenu odgovornost pokazuju i kroz pomoć našim najboljim… »