Regioni arhiva vesti 01.02.2018

Oružari traže hitne pregovore o rešavanju problema u fabrici

N1 Info 01.02.2018
Predstavnici Štrajkačkog odbora fabrike Zastava oružje predali su gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću zahteve oružara i pokazatelje poslovanja fabrike uz očekivanje da se grad, kao vlasnik jednog dela kapitala, uključi i pomogne da se… »

Božićna škola sporta 2018. – fotogalerija

Pirotske vesti 01.02.2018
Pogledajte kako je bilo na otvaranju ovogodišnje – 12. po redu Božićne škole sporta, jedinstvenog projekta u zemlji. Ove godine će učestvovati preko 3.000 mališana, učenika osnovnih i srednjih škola, ali i predškolaca koji će moći da biraju… »

Sedam miliona za projekte iz kulture

OK radio 01.02.2018
Gradsko Veće Vranja usvojilo je tekst konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za ovu godinu. Kako je istakla gradska većnica Zorica Jović, za ove namene opredeljeno je sedam miliona dinara, a po Zakonu o kulturi na javni… »

Nesreća kod Kragujevca: Povređen savetnik Ivice Dačića

iKragujevac 01.02.2018
Savetnik prvog potpredsednika vlade i šefa diplomatije Ivice Dačića i bivši gradonačelnik Vranja Zoran Antić, povređen je u saobraćajnoj nezgodi kod Kragujevca. On nije životno ugrožen, a u toku su detaljni lekarski pregledi. Prema nezvaničnim… »

Otvoreni “Zimski dani prosvetnih radnika”

InfoKG 01.02.2018
“Zimski dani prosvetnih radnika“, deveti po redu, svečano su otvoreni danas u Skupštini grada i trajaće do petka, 9. februara. Tema ovogodišnjeg skupa prosvetara je “Stručno usavršavanje kao osnova unapređivanja obrazovno-vaspitnog… »

Mesecima se čeka red za skener

Večernje novosti 01.02.2018
Više od hiljadu pacijenata KC Kragujevac na listi čekanja za pregled. Zbog opterećenja već odobrena nabavka novog uređaja. DIJAGNOSTIČKI skeneri u Kliničkom centru Kragujevca rade gotovo bez prestanka i netačna je informacija da su ovi aparati u… »

Počela sa radom automatska meteorološka stanica na Divčibarama

Valjevska posla 01.02.2018
Na sajtu http://www.meteos.rs/ams/divcibare/ams.html od sada se mogu videti vremenski podaci za Divčibare. Podaci se očitavaju sa automatske meteorološke stanice koja je izgrađena na Divčibarama, a radove je finansirao Grad Valjevo. Stanica očitava… »

Dejvis kup: Žreb odredio parove

Niške vesti 01.02.2018
Prvi meč Dejvis kupa koji se igra u Nišu između teniskih reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih država u petak 2. februara od 15 sati igraju Laslo Đere i Sem Kveri. Nakon ovog meča, pred niškom publikom zaigraće Dušan Lajović i Džon… »

Vulin: Novi pogon za nove uniforme

Studio B 01.02.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas otvaranju novog pogona vranjske kompanije „Jumko“ u Bujanovcu. Ministar je naveo da je će svaki vojnik imati najmanje dva kompleta uniformi, koje će se proizvoditi u Jumku . Tom prilikom… »

Vranje uzima kredite za investiciona ulaganja

Jugmedia 01.02.2018
Grad Vranje se zadužuje za 230 miliona dinara u 2018. godini, uzimanjem dva kredita, kratkoročnog u iznosu od 80 miliona dinara i kredit za dugoročne investicije od 150 miliona dinara, rekao je Ivan Stanković, većnik za budžet i finansije. Na… »