Regioni arhiva vesti 01.02.2018

Oružari traže “šok terapiju” za spas fabrike od kolapsa, Nikolić ponudio da bude “kanal komunikacije”

InfoKG 01.02.2018
Radnici “Zastava oružja” organizovali su i danas štrajk upozorenja ispred Upravne zgrade kragujevačke namenske, a potom su krenuli u protestnu šetnju do Skupštine grada. Oni su gradonačelniku Radomiru Nikoliću predali svoje zahteve, uz… »

Božićna škola sporta 2018. – fotogalerija

Pirotske vesti 01.02.2018
Pogledajte kako je bilo na otvaranju ovogodišnje – 12. po redu Božićne škole sporta, jedinstvenog projekta u zemlji. Ove godine će učestvovati preko 3.000 mališana, učenika osnovnih i srednjih škola, ali i predškolaca koji će moći da biraju… »

Za kulturu sedam miliona dinara

Jug press 01.02.2018
VRANJE Članovi Gradskog veća na sednici koja je, u četvrtak, održana u Vranju, usvojili su tekst konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2018. godinu. Za ove namene opredeljeno je sedam miliona dinara. Na osnovu… »

Nesreća kod Kragujevca: Povređen savetnik Ivice Dačića

iKragujevac 01.02.2018
Savetnik prvog potpredsednika vlade i šefa diplomatije Ivice Dačića i bivši gradonačelnik Vranja Zoran Antić, povređen je u saobraćajnoj nezgodi kod Kragujevca. On nije životno ugrožen, a u toku su detaljni lekarski pregledi. Prema nezvaničnim… »

Otvoreni “Zimski dani prosvetnih radnika”

InfoKG 01.02.2018
“Zimski dani prosvetnih radnika“, deveti po redu, svečano su otvoreni danas u Skupštini grada i trajaće do petka, 9. februara. Tema ovogodišnjeg skupa prosvetara je “Stručno usavršavanje kao osnova unapređivanja obrazovno-vaspitnog… »

KC: Duga lista čekanja za skener, uskoro novi uređaj

Ritam grada Kg 01.02.2018
Više od hiljadu pacijenata Kliničkog centra Kragujevac je na listi čekanja za pregled skenerom. Zbog opterećenja je već odobrena nabavka novog uređaja. Dijagnostički skeneri u Kliničkom centru Kragujevac rade gotovo bez prestanka i netačna je… »

Valjevo dobilo meteorološku stanicu na Divčibarama

Glas Zapadne Srbije 01.02.2018
Valjevo – U poznatom planinskom odmaralištu Divčibare počela je sa radom meteorološka stanica i od sada će svi oni koji žele da letuju ili zimuju na poznatom odmaralištu moći da je koriste na sajtu www.meteos.rs/divcibare . Podaci koje se… »

Dejvis kup: Žreb odredio parove

Niške vesti 01.02.2018
Prvi meč Dejvis kupa koji se igra u Nišu između teniskih reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih država u petak 2. februara od 15 sati igraju Laslo Đere i Sem Kveri. Nakon ovog meča, pred niškom publikom zaigraće Dušan Lajović i Džon… »

Vulin: Novi pogon za nove uniforme

Studio B 01.02.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas otvaranju novog pogona vranjske kompanije „Jumko“ u Bujanovcu. Ministar je naveo da je će svaki vojnik imati najmanje dva kompleta uniformi, koje će se proizvoditi u Jumku . Tom prilikom… »

Vranje se zadužuje 230 miliona

OK radio 01.02.2018
Grad Vranje uzeće dva kredita u ukupnom iznosu od 230 miliona dinara, potvrdio je Ivan Stanković, gradski većnik za oblast finansija. Ova odluka usvojena je na sednici Gradskog Veća, tako da će nakon raspisane javne nabavke, grad Vranje odabrati… »