Vojvodina arhiva vesti 01.02.2018

Održan prijem u gradskoj kući povodom Dana Novog Sada

Srbija danas 01.02.2018
Domaćini su bili gradonačelnik Miloš Vučević i predsednik Skupštine Grada Zdravko Jelušić. Povodom obeležavanja 1. februara - Dana Grada Novog Sada, u Svečanoj sali Gradske kuće održan je prijem delegacija iz gradova pobratima i gradova… »

Knjiga "Novi Sad – grad golubijeg srca" za sve novosadske đake prvake

Moj Novi Sad 01.02.2018
Voljeni grad predstavljen najmlađima na kreativan način. Povodom Dana Grada, Turistička organizacija Grada Novog Sada izradila je za najmlađe Novosađane slikovnicu pod nazivom "Novi Sad – grad golubijeg srca". Kako navode iz TONS, Ideja je bila da… »

Novi Sad poklanja 200.000 dinara bebama rođenim 1. februara

RTV 01.02.2018
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je porodilište ''Betanija'' povodom rođenja prve bebe sa teritorije Novog Sada na Dan Grada Novog Sada. Odlukom o pravima na finansijsku podršku porodici sa decom, od ove godine uveden je… »

Prekid grejanja u delu Nove Detelinare

Moj Novi Sad 01.02.2018
Iz JKP "Novosadska toplana" javljaju da će danas, 1. februara, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži na uglu ulica Veselina Masleše i Kopernikove, biti prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje za sledeće objekte: - Veselina Masleše… »

Zbog radova na vodovodnoj mreži deo Klise u petak bez vode

Dnevnik 01.02.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 13 sati biti leva strana Klise iz pravca grada, oivičeno ulicama Primorska, Sentandrejski put, Velebitska pa do Industrijske zone i Industrijska zona. Postoji mogućnost da će u toku… »

Isključenja struje za petak, 2. februar

Dnevnik 01.02.2018
Zbog redovnog održavanja mreže, sutra struje neće biti u sledećim ulicama u gradu i okolini: NOVI SAD: Povremeno u pojedinim ulicama na Klisi, od 8 do 14 časova. BEOČIN SELO: Povremeno u delu Beočin sela oko autobuske okretnice na kraju sela prema… »

Pretežno sunčano i toplo, najviša dnevna u NS oko 16°C

Moj Novi Sad 01.02.2018
Jutro hladno, mestimično sa slabim mrazom, po kotlinama magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -5 do 4, najviša od 10 do 16 stepeni. U Novom Sadu pretežno sunčano i toplo… »

U Novom Sadu 20 obolelih od morbila

NoviSad.com 01.02.2018
Novi Sad - Već 20 osoba u Novom Sadu obolelo je od malih boginja, podaci su Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Reč je uglavnom o osobama straijim od 20 godina, među kojima ima vaspitača, ali i zdravstvenih radnika. Zbog… »

Oko 30 radioaktivnih gromobrana u Pančevu

RTV 01.02.2018
PANČEVO - Prema podacima Agencije za zaštitu od jonizujućih zračenja i nuklearnu sigurnost, u Pančevu trenutno postoji oko 30 radioaktivnih gromobrana. Bilo ih je i više, ali je grad u prethodnih nekoliko godina uklonio one koji su se nalazili na… »

Interesovanje za karate u Staroj Pazovi

RTV 01.02.2018
STARA PAZOVA - Na teritoriji opštine Stara Pazova funkcionišu četiri karate kluba od kojih su dva u Novoj Pazovi i po jedan u Staroj Pazovi i Starim Banovcima. Sudeći po broju dece koja treniraju karate, interesovanje za borilačkim veštinama vlada… »