Izvor: Jugmedia arhiva vesti 03.02.2018

STRAŠNO Deca tukla starca

Jugmedia 03.02.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, podneli su krivičnu prijavu u protiv dvojice dečaka iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko… »

Cakić iz SDS – a o Metroparking jugu, mafiji i sumnjivom vlasništvu

Jugmedia 03.02.2018
Šef odborničke grupe Socijaldemokratske stranke ( SDS ) u Skupštini Leskovca Nebojša Cakić ponovio je danas da su odluke donete na poslednjoj sednici u vezi sa „Metroparking jugom“ – nezakonite. On je na stranačkoj konferenciji za novinare… »

Vetar iščupao jelku staru 30 godina

Jugmedia 03.02.2018
Jak vetar koji u okolini Leskovca besni od jutros, iščupao je jelku iz korena, staru 30 godina, u domaćinstvu Ivana Janjića u obližnjoj Donjoj Jajini. Jelka koja je decenijama rasla ispred kućnog praga, pala je, na sreću, na drugo drvo, a ne na… »

Plivačko Prvenstvo Srbije na leto u Leskovcu

Jugmedia 03.02.2018
Plivačko Prvenstvo Srbije za kadete i pionire ove godine biće održano u Leskovcu, najavljeno je danas. Za pionire će biti održano 14. i 15. jula, a u konkurenciji kadeta 28. i 29. jula Predsednik Plivačkog saveza Srbije Boris Drobac kazao je danas u… »

Pedesetšestogodišnji muškarac harao po vranjskim selima

Jugmedia 03.02.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju rasvetlili su provale u 13 kuća u vranjskim selima Lukovo, Barbarušince, Srednji Del i Gornje Punoševce i pronašli osumnjičenog. Pedesetšestogodišnji muškarac iz okoline Vranjske Banje se… »

Varničenje žica uzrokovalo požar! Gorele štale u Vinarcu (VIDEO)

Jugmedia 03.02.2018
Štala u domaćinstvu Mladenovića iz Vinarca nadomak Leskovca u potpunosti je izgorela oko 11 časova, dok je komšijski svinjac samo zahvaćen vatrom, nakon što su se spojile žice sa uličnih bandera prilikom olujnog vetra i počele da varniče nasred… »

KOLIBA TURS vas vodi na letovanje iz snova

Jugmedia 03.02.2018
Terasa iznad morske obale i šum mora koji uspavljuje, odmor je kakav najčešće zamišljamo i kada izdvojimo novac i očekujemo. Takav odmor na obalama Olimpske regije upravo omogućava novootvorena turistička agencija „Koliba turs“ Leskovac, koja… »

IN MEMORIAM Preminuo profesor Igor Stojanović Troliš

Jugmedia 03.02.2018
Posle kraće ali teške bolesti danas je preminuo profesor Trgovinsko ugostiteljske škole u Leskovcu Igor Stojanović Troliš u svojoj 52. godini. Leskovčani će ga pamtiti kao dobrog oca i druga, koji je bio omiljen među profesorima i učenicima. Iza… »

DSS o trogodišnjici pada plafona u vučjanskoj školi

Jugmedia 03.02.2018
Opozciona Demokratska stranka Srbije ( DSS ) Leskovac oglasila se danas povodom tačno tri godine kako je pao plafon učionice u OŠ „Bora Stanković“ u Vučju, koji još nije namešten. Ova stranka ponovo u svom saopštenju traži od lokalnih vlasti… »

Zbog kiše i vetra žuti meteoalarm za jug Srbije

Jugmedia 03.02.2018
Međutim, zbog obilnih kiša i jakog vetra koji se tamo očekuju tokom dana RHMZ je označio danas južne delove Srbije kao područja na kojima važi žuti meteoalarm. Tolika količina padavina može izazvati poplave i naneti štetu, kao i dovesti do… »