Izvor: Pravda arhiva vesti 03.02.2018

Video potvrda: Ruski avion oboren je američkim manpad-om! (video)

Pravda 03.02.2018
Teroristi sirijske Al Kaide - Hajat Tahrir al Šama, objavili su snimak načinjen na položaju sa kog je ispaljena raketa na ruski jurišni avion Su-25. Medijsko krilo terorističke organizacije objavilo je snimak koji potvrđuje navode ruskog… »

Pogazićete sopstvene žrtve: Vulin pozvao Crnu Goru da ne šalje vojsku na Kosmet!

Pravda 03.02.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da bi Crna Gora trebalo da se uzdrži od slanja štabnih oficira u NATO misiju Kfora na Kosovo i Metohiju, bez prethodnog dogovora sa Srbijom. Povodom posete predsednika Aleksandra Vučića Zagrebu, poručuje da… »

Ukrajinci tvrde: Ubili smo jednog od 8 Srba iz Putinove privatne vojske u Donbasu!

Pravda 03.02.2018
Zvaničnik Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) Igor Guskov tvrdi da se u Donbasu, u okviru privatne ruske vojne jedinice "Vagner," među plaćenicima borilo osam državljana Srbije i da je jedan od njih ubijen. Ubijeni državljanin Srbije sahranjen je u… »

Šešelj: Suzbićemo korupciju i zastupaćemo interese običnih ljudi! (foto/video)

Pravda 03.02.2018
Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišli su danas pijacu na Vidikovcu gde su razgovarali sa građanima. „Mi danas ovde na Vidikovcu ulazimo u finiš kampanje za… »

Dačić naredio hitnu kontrolu: "Češljaju" se ambasade, sve od finasija do bezbednosti

Pravda 03.02.2018
Tim Ministarstva spoljnih poslova zadužen za nadzor rada naših ambasada i konzulata širom sveta, na čijem je čelu državni sekretar MSP Ivica Tončev, započeo je sa vanrednim nadzorima rada u diplomatsko-konzularnim predstavništvima, pišu… »

"Albancima autonomija pod okriljem Ustava Srbije"

Pravda 03.02.2018
Najšira moguća autonomija za Albance, ali pod okriljem Ustava Srbije i Rezolucije 1244 mogla bi da bude rešenje kosovskog problema, kaže za današnji "Blic" ministar za tehnološki razvoj i inovacije Nenad Popović. - Mi moramo da se na unutrašnjem… »

Dačić o Hrvatima: Traže da im alpaudiramo i što je od 580.000 Srba u Hrvatskoj '91. ostalo samo...

Pravda 03.02.2018
Sa Hrvatskom želimo da razvijamo najbolje moguće odnose, ali ne po cenu da im oprostimo i zaboravimo genocid koji je počinjen tokom Nezavisne države Hrvatske (NDH), poručio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Dačić je ponovio da bi… »

Snabdevaju oružjem Siriju i Mjanmar: Severna Koreja stekla 200 miliona dolara kršeći sankcije UN

Pravda 03.02.2018
Severna Koreja je kršeći sankcije UN u 2017. stekla gotovo 200 miliona dolara zahvaljujući ilegalnom izvozu, pokazuje poverljivi izveštaj nezavisnih monitora UN, koji su istovremeno optužili Pjongjang da snabdeva oružjem Siriju i Mjanmar, prenosi… »

Da li su i ovo mitovi: Damjanović žestoko isprozivao Skota i SAD zbog zahteva iznetog srpskoj javnosti!

Pravda 03.02.2018
Kandidat Srpskeradikalne stranke za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović reagovao je na sve glasnije kritike američkog ambasadora Kajla Skota o navodnom širenju "neistinitih mitova" o SAD u Srbiji. Naime, nakon posete Elektronskom fakultetu u… »

Srđan Nogo: Nataša Kandić je deo obaveštajne zajednice SAD

Pravda 03.02.2018
- Nataša Kandić je deo obaveštajne zajednice SAD, i sasvim je logično što njeni šefovi žele da je nagrade predlažući je za Nobelovu nagradu za mir, koja je svetski poznata, ali krajnje kompromitovana nagrada - tvrdi poslanik Dveri Srđan Nogo… »