Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 12.02.2018

Radnici FRA postavili živi štit protiv izvršitelja

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Čačak – Radnici Fabrike reznog alata u pogonu Eldi-kuglična vretena, odbijaju da napuste radna mesta i dozvole sudskom izvršitelju da preuzme deo pogana. Oni tvrde da se radi o zloupotrebi, a predsednik sindikata Dušan Đelić kaže da će veliki… »

Održano donatorsko veče za izgradnju crkve Pokrova presvete Bogorodice u Krčagovu

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Užice - Donatorsko veče na kome su prikupljane donacije i prilozi za izgradnju crkve Pokrova presvete Bogorodice u Krčagovu održano je u petak u Svečanoj sali Gradske kuće, saopšteno je na sajtu Grada Užica. Ovom prilikom prisutnima se obratio… »

FRA: Radnici branili, izvršitelji odustali

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Čačak – Sudski izvršitelji su odložili danas izvršenje u Fabrici reznog alata u pogonu za kuglična vretena, zato što ga nije bilo moguće sprovesti, saopštio je danas zakonski zastupnik FRA u Čačku, advokat Đorđe Nikić. ,,Obavestili smo sud… »

3D Elektrik Čačak :Ovo je mesto gde možete pronaći elektromaterijal PO NAJPOVOLjNIJIM CENAMA

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Čačak - Firma za postavljenje električnih instalacija „3D Elektrik Čačak” otvorila je svoju maloprodajnu radnju elektromaterijala. Objekat se nalazi u ulici Vojvode Stepe 106. „U našem asortimanu potrošači mogu pronaći veliki izbor LED… »

Brnabić: Moramo ulagati u mala porodična preduzeća

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Kosjerić – Moramo biti podrška lokalnim preduzećima u manjim opštinama, jer na taj način pospešuje se lokalna, ali i privreda cele Srbije”, izjavila je predsednica Vlade, Ana Brnabić, prilikom posete Kosjeriću. Ona je obišla porodično… »

Brnabić: Nijedna cementara nema dozvolu za spaljivanje smeća

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Kosjerić – Ekološki problem spaljivanja komunalnog otpada jedan je od ključnih problema opštine Kosjerić. Meštani su u više navrata protestovali, ukazujući na ekološki rizik ovog postupka. Premijerka Ana Brnabić se prilikom posete, osvrnula i… »

Otvoren konkurs za nagradu “Mladi Dis”

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Čačak - Povodom 55. „Disovog proleća”, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” iz Čačka i Odbor „Disovog proleća” raspisuju konkurs za rukopis za prvu pesničku zbirku napisanu na srpskom jeziku, autora do 31 godine starosti. Autor… »

Radikali proslavili krsnu slavu

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Čačak – Gradski odbor Srpske radikalne stranke proslavio je krsnu slavu Sveta tri jerarha. Vuk Lazović ističe da Gradski odbor naporno radi na proširenju stranke. “Cilj nam je da formiramo što više mesnih odbora na teritoriji grada. Trudimo se… »

Dveri: Vlast progoni opoziciju, Vasiljević: Ne mogu narodnim parama da platim strančarenje

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Nova Varoš – Novovaroški Opštinski odbor Srpski pokret Dveri smatra da se u ovoj lokalnoj samoupravi događaju situacije diktatorskih razmera koju sprovodi vlast na čelu sa Grupom Građana i SNS-a, a sve to pokušavaju da upakuju za „dobrobit… »

Kompot iz Vinče po bakinom receptu

Glas Zapadne Srbije 12.02.2018
Topola- Selo Vinča poznato je po voćarstvu, uspešnim i vrednim domaćinima gde je svaki komad zemlje iskorišćen i gde voće daje obilne plodove. Skoro svako domaćinstvo bavi se uzgojem voća, plodovi obiluju ukusom i mirisom pa je izvoz voća iz… »