Izvor: Prva arhiva vesti 12.02.2018

Na Pantovčaku svirano "Bože pravde", a na Kolindinom kaputu ispisana reč "hrabrost" (FOTO)

Prva 12.02.2018
Predsednik Srbije stigao u Zagreb gde se odmah nakon sletanja na zagrebački aerodrom uputio ka rezidenciji hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Vučića je na Pantovčaku dočekala hrvatska predsednica, na čiji poziv je i doputovao u… »

Tragedija u Železari Smederevo, poginuo radnik

Prva 12.02.2018
U Železari Smederevo rano jutros poginuo je radnik M.M. Agenciji Beta je u policiji rečeno da se tragedija dogodila oko 05.30. Istražni sudija je izašao na uviđaj, dodaje ta agencija. Prema tvrdnjama "Večernjih novosti", nesreća se dogodila u… »

Poslednji aplauz za Glogovca: "Koje nebo sad da gledam? Sam si, kume moj..."

Prva 12.02.2018
Klasići Nebojše Glogovca sa Akademije. Kolege iz pozorišta, sa velikog platna. Prijatelji. Došli su. I ostali do kraja predstave koju više nikad neće igrati. Aplauz je trajao 15 minuta. Prekratkih za večnost, predugih za one iz čijih je dlanova… »

Nesreća na Ibarskoj: Auto naleteo na bicikl, dvoje mrtvih

Prva 12.02.2018
Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko dva sata jutros na Ibarskoj magistrali kod Vreoca, preneo je jutros "Blic". Nesreća se dogodila kada je automobil "pasat" naleteo na biciklistu koji se kretao u istom smeru. Nakon toga… »

Zaljubili su se: Ovan gubi apetit, Ribe "otkidaju" na svaku sitnicu

Prva 12.02.2018
Kad se zaljube, Bikovi zapostavljaju sve obaveze, Blizanci se smeju bez razloga... Ali, sa kojim znakovima se zaljubljenost može pretvoriti u pravu ljubav? Ovan Puni ste života i imate puno energije. Inteligentni ste i logični u gotovo svakom području… »

NIJE ZADNJICA, NISU GRUDI: Ovaj deo ženskog tela je muškarcima najseksepilniji

Prva 12.02.2018
Nedavno sprovedeno istraživanje naučnika Univerziteta Bilkent u Ankari otkrilo je koji deo ženskog tela je muškarcima najprivlačniji. I pre nego što izustite da je to zadnjica ili pak grudi, reći ćemo vam da ste na pogrešnom putu. Reč je o… »

Mesec rođenja otkriva vašu sudbinu

Prva 12.02.2018
Vaš mesec rođenja može vam otkriti mnoge stvari o vama. U numerologiji se mesec rođenja koristi kako bi se odredio karakter osobe. Sudeći prema naučnicima i statistikama, mesec rođenja utiče na vaše ponašanje, karijeru, ljubavni život i još… »

BEZ SILIKONA I HIJALURONSKE KISELINE: Imaćete velike usne uz pomoć ova dva domaća sastojka!

Prva 12.02.2018
Danas je trend imati velike usne, pa se tako mnoge žene opredeljuju za hirurški zahvat, povećavajući usne ugrađivanjem silikona. Ima i onih koje se kasnije pokaju, pa ih vade. Vreme je da silikone i hijaluronsku kiselinu ostavite u prošlosti, jer… »

PET tipova BOLA u STOMAKU ukazuju na ozbiljne zdravstvene probleme, a sigurno ste ih bar jednom osetili...

Prva 12.02.2018
Bol u stomaku je najčešće nebitna i prolazna stvar, ali ako je osećate jako i intenzivno, ne bi trebalo da je zanemarujete. Može se osetiti u gornjem i donjem delu stomaka, a mesto na kojem vas boli može pomoći u definisanju zdravstvenog problema… »

Najpoznatiji kuvar na svetu u dugu 71,5 miliona funti!

Prva 12.02.2018
Lanac restorana u vlasništvu Džejmija Olivera "Jamie’s Italian“ trenutno je u dugu čak 71,5 miliona funti. Kako navode britanski mediji, jedan od najpoznatijih kuvara na svetu osoblju duguje 2,2 miliona funti, a prošle godine je poslovao u gubitku… »