Izvor: Srbija danas arhiva vesti 12.02.2018

Hrvatske televizije o poseti predsednika Srbije: Aleksandar Vučić centralna tema

Srbija danas 12.02.2018
U izveštaju je ukazano da su pripreme uoči dolaska završene i da se sa velikom pažnjom očekuje sastanak predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović sa njenim srpskim kolegom. U sinoćnjoj glavnoj informativnoj emisiji hrvatskog javnog servisa… »

Vučić dočekan uz najviše državne počasti: Pogledajte trenutak kad se srpski predsednik sastao sa Kolindom (video)

Srbija danas 12.02.2018
Kitarović dočekala Vučića, uz sve državne počasti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji na poziv hrvatske koleginice Kolinde Grabar-Kitarović boravi u Zagrebu, dočekan je danas sa najvišim državnim počastima. Svečani doček predsednika… »

Ivanovićeva porodica o privođenju u Mitrovici: Očekujemo nove informacije, Oliver to zaslužuje

Srbija danas 12.02.2018
Supruga i brat ubijenog Olivera Ivanovića dali izjave. Dva pripadnika kosovske policije iz stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice Dragiša Marković (48) i Žarko Jovanović (48) privedena su u subotu uveče zbog sumnje da nisu zaštitila mesto… »

Sahranjuje dete, a služi mu opelo: Prizor sa sahrane Nebojše Glogovca koji nijedan otac ne treba da doživi (foto)

Srbija danas 12.02.2018
Srceparajuće. Opelo pokojnom glumcu služi njegov otac Milovan. Velikan srpskog glumišta Nebojša Glogovac biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Na Novo groblje već pristižu ljudi, a ispred crkve gde će biti… »

Vučić nakon razgovora sa Bozanićem: Katolička crkva u Hrvatskoj može mnogo da pomogne u zbližavanju dva naroda

Srbija danas 12.02.2018
Zagrebački nadbiskup pozdravio hrabar iskorak u poboljšanju srpsko-hrvatskih odnosa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa predsednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, posetio je večeras na Kaptolu nadbiskupa Zagrebačke… »

Ustaški ispad saborskog zastupnika Bulja, dobacivao Vučiću i pokušao da zaustavi kolonu

Srbija danas 12.02.2018
Vučić mu, nimalo uznemiren, odgovorio. Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je danas incident, kada je pokušao da presretne predsednika Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor. Kamere su naime pratile predsednika Vučića koji je pešice pošao iz… »

Gradski menadžer: Nećemo tolerisati divlju deponiju i smetlište u sred Beograda!

Srbija danas 12.02.2018
Velika akcija čišćenja grada. Akcija čišćenja podzemnog prolaza kod Vukovog spomenika počela je jutros, a gradski menadžer Goran Vesić je poručio da se neće tolerisati da u sred Beograda postoje "divlja deponija i smetlište" Prema njegovim… »

Završena sanacija OŠ "Filip Filipović"

Srbija danas 12.02.2018
OŠ „Filip Filipović” je među deset najboljih na teritoriji Beograda. Gradski menadžer Goran Vesić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević obišli su danas Osnovnu školu „Filip Filipović” gde je završena… »

Novo ruho Dorćola: Gradonačelnik Beograda Siniša Mali na predstavljanju projekta K distrikt

Srbija danas 12.02.2018
Poslovno-stambeni kompleks počeće da se gradi ove godine. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas predstavljanju projekta "K Distrikt" i tom prilikom poručio da će poslovno-stambeni kompleks na mestu nekadašnje fabrike "Beko" na… »

Vlada odlučila: Institut za fiziku prvi institut od nacionalnog značaja

Srbija danas 12.02.2018
Komisije za akreditaciju naučnoistraživačkih organizacija ustanovila da Institut ispunjava svih 11 zakonom definisanih uslova. Odlukom vlade Institut za fiziku u Beogradu postao je prvi institut od nacionalnog znacaja za Srbiju i tako stekao status… »