Regioni arhiva vesti 12.02.2018

Protest udruženja za zaštitu životinja u Vranju zbog dolaska beogradske Avenije MB

Jugmedia 12.02.2018
Nakon odluke grada Vranja da posao zbrinjavanja uličnih pasa dodeli privatnoj firmi Aveniji MB iz Beograda, udruženje „Borba za život“ odlučilo je da organizuje protestni skup u utorak u 12 časova ispred zgrade Gradske uprave u Vranju… »

Konkurs za projekte u oblasti zaštite životne sredine

RT Kragujevac 12.02.2018
Gradsko veće donelo je odluku o objavljivanju stalno otvorenog konkursa za prijavu predloga projekata udruženja u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja. Za te namene u budžetu grada za 2018. godinu planirano 1,5 miliona dinara a… »

Za četiri dana isključeno 36 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Valjevska posla 12.02.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su u periodu od 8. do 11. februara, na području Policijske uprave iz saobraćaja isključili 36 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola. U prostorijama Policijske uprave zadržano je… »

Vozač traktora teško povređen

Jug press 12.02.2018
VRANJE Policijska uprava u Vranju saopštila je da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila, u petak, u ranim jutarnjim satima u selu Davidovac treško povređen vozač traktora, star 55 godina iz okoline Bujanovca. Nezgoda se dogodila u blizini mosta… »

UŽASNO Obesili psa o drvo

Jugmedia 12.02.2018
Jezivi prizor vešanja psa desio se za vikend u selu Vrbovo kod Vladičinog Hana, nedaleko od mosta na Južnoj Moravi koji ovo selo spaja sa Stublom, a uznemirujuća fotografija stigla je u redakciju Ok radija. Životinja je ostavljena da visi na drvetu… »

Prikupljene 144 jedinice krvi

Jug press 12.02.2018
VRANJE Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Policijske uprave u Vranju organizovalo je humanitarnu akciju prikupljana dragocene tečnosti. Od 9 do 15 sati, koliko je trajala akcija, prikupljene su 144 jedinice krvi. Odziv je bio dobar, kao uostalom i u… »

Cvetanović: Rad direktora škola nekada je jednak radu heroja (VIDEO)

Jugmedia 12.02.2018
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ocenio je danas na sastanku sa direktorima osnovnih i srednjih škola da je njihov rad ponekada jednak radu heroja, ali je istakao da nije svaki profesor dobar u čijim dnevnicima dominiraju loše ocene… »

Oružari prete: 10.000 rsd do sutra, inače...

iKragujevac 12.02.2018
Štrajkački odbor fabrike "Zastava oružje" iz Kragujevca najavio je da će sutra od 11 do 12 časova organizovati još jedan jednočasovni štrajk, ukoliko rukovodstvo do tada ne isplati prvu ratu bonusa u iznosu od 10.000 dinara. Uoči vikenda, na… »

Deset opština iz centralne Srbije pomagaće po jednu na Kosovu

Jugmedia 12.02.2018
Opštine i gradovi centralne Srbije uključiće se na najrazličitije načine u pružanje pomoći i podrške opštinama na Kosovu i Metohiji u kojima pretežno živi srpsko stanovništvo, najavljeno je na današnjem okruglom stolu u Nišu organizovanom u… »

U Gimnaziji u Vranju novo odeljenje za nadarene učenike

Jug press 12.02.2018
VRANJE Gimnaziji „Bora Stanković“ u Vranju Ministarstvo prosvete od naredene školske godine odobrilo je upis 20 učenika u novo specijalno računarsko odeljenje za nadarene učenike. Ova obrazovna ustanova će otvaranjem novog odeljenja biti… »