Izvor: Beta video arhiva vesti 14.02.2018

Zaev: Suštinske pozicije su veoma značajne, ime, da li će se manjati Ustav ili ne

Beta video 14.02.2018
SKOPLJE - ``Verujem da se sa politikom nove vlade veoma brzo mogu da se otklone i druge pozicije. Svakako, suštinske pozicije su veoma značajne, ime, da li će se manjati Ustav ili ne, jezik i druge stvari koje se tamo spominju. To je suština samog… »

Damjanović: Voždovac da bude turistički centar, a ne slepo crevo

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović posetio je opštinu Voždovac zajedno sa Nemanjom Šarovićem i Aleksandrom Šešeljem, visokim stranačkim funkcionerima. „Treba ukinuti finansiranje nevladinog… »

Vučić: Obaveza Srbije na putu ka EU očuvanje mira

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Kao prvu obavezu Srbije u približavanju EU, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je naveo ``očuvanje mira i stabilnosti u regionu``, kao drugu normalizaciju odnosa a Prištinom, a kao treću poglavlja 23 i 24 - vladavina prava, funkcioisanje… »

Mihajlović posetila danas gradsku opštinu Zemun

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je danas gradsku opštinu Zemun i sa predsednikom opptine Dejanom Matićem i njegovim saradnicima razgovarala o realizaciji projekata iz resora Ministarstva… »

Premijer Crne Gore doputovao u dvodnevnu posetu Kosovu

Beta video 14.02.2018
PRIŠTINA - Premijer Crne Gore Duško Marković doputovao je u dvodnevnu posetu Kosovu tokom koje će se susresti s najvišim kosovskim zvaničnicima. Markovića su na prištinskom aerodromu dočekali zamenik premijera Kosova Fatmir Ljimaj i ambasadori… »

Stefanović na Aerodromu „Nikola Tesla“ prisustvovao pokaznoj vežbi Spasilačko-vatrogasne službe

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je danas na Aerodromu „Nikola Tesla“ prisustvovao pokaznoj vežbi Spasilačko-vatrogasne službe. On je istakao da je Spasilačko-vatrogasna služba Aerodroma „Nikola Tesla“ na… »

Brnabić: Otvoreni smo za primedbe i sugestije na ustavne amandmane

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Premijeka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se ozbiljno shvataju sve kritike i sugestije na predložene izmene Ustava Srbije u oblasti pravosudja.``Stalo nam je da dodjemo do najboljeg mogućeg predloga izmena Ustava, koji će ići… »

Brnabić: Oko 2,7 miliona gradjana Srbije nema ulicu koja ima naziv

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je posle razgovora s novozaposlenim geodetama iz Republičkog geodetskog zavoda u Srpsko-korejskom informatičko pristupnom centru, koji rade na izradi elaborata ulica i kućnih brojeva u okviru projekta… »

Počasna artiljerijska paljba povodom Dana državnosti

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Povodom obeležavanja 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije, danas je na Savskoj terasi na Kalemegdanu izvršena počasna paljba sa deset plotuna iz šest artiljerijskih oruđa u skladu sa naređenjem koje je tim povodom dao… »

Brnabić: Slogani ne mogu da podstaknu natalitet

Beta video 14.02.2018
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da slogani ne mogu da podstaknu povećanje nataliteta u Srbiji i da je važno na koji način država u praksi pomaže trudnicama i majkama.… »