Izvor: Prva arhiva vesti 14.02.2018

NZS zove nezaposlene: Dođite, traži se 3 000 radnika

Prva 14.02.2018
Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala za grad Beograd, pozvala je nezaposlene građane na Beogradski sajam zapošljavanja i praksi. Sajam će se održati 21. februara u Domu omladine u Beogradu, od 10 do 16 sati. Kako je najavljeno, ponudu… »

Vesić: Sve očišćeno i sve prohodno

Prva 14.02.2018
Beograd -- Sve ulice u Beogradu su prohodne, čak i one u višim delovima pod Avalom i Kosmajom, a javni saobraćaj nesmetano funkcioniše, izjavio Goran Vesić. Gradski menadžer je jutros posetio Zimsku službu "Beograd-puta", a za TV Pink je rekao da… »

PET sitnica koje je poželjno prećutati partneru

Prva 14.02.2018
Ljubavna veza temelji se na iskrenosti, ali to ne znači da sa svojim partnerom trebate podeliti baš svaku sitnicu. Nekad će biti bolje ako prećutite neki detalj. Ako krijete nešto od partnera i zbog toga osećate grižu savesti, to je siguran znak da… »

Dragoslav Šekularac gostuje kod Ivana Ivanovića

Prva 14.02.2018
Dragoslav Šekularac važi za jednog od najboljih fudbalera u istoriji naše zemlje, a ovog petka imaćete prilike da ga vidite u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” od 22 časa na PRVA TV. Legendarni Šeki je početkom šezdesetih godina prošlog… »

KONAČNO OTKRIVENO! Žene, ovo su razlozi zbog kojih NE možete da DOŽIVITE orgazam...

Prva 14.02.2018
Ženski orgazam je oduvek bio misterija. Malo je žena koje lako mogu doći do seksualnog vrhunca, a muku muče one žene koje to retko kad iskuse (ima i onih koje nisu nikada), kao i muškarci jer problem sa orgazom gledaju i kao svoj promašaj. Sada se… »

Horoskop za Dan zaljubljenih: Ovan otkriva osobu koja je više od prolazne zabave

Prva 14.02.2018
Analize i prognoze za Dan zaljubljenih i celu 2018. za sve znakove: Jupiter u Škorpiji naglasiće seksualni segment ljubavi, a Neptun u Ribama potrebu za romantičnim i dubljim povezivanjem. OVAN Godina iskušenja Vaš ljubavni život u ovoj godini ulazi… »

Čovek koji tvrdi da dolazi iz budućnosti prošao detektor laži i otkriva šta nas čeka

Prva 14.02.2018
Vremenski putnik koji tvrdi da dolazi iz budućnosti i da će Donald Tramp biti ponovno izabran za američkog predsednika, kao i da će veštačka inteligencija preuzeti svet, prošao je detektor laži. U video-snimku koji je „Apeks TV“ objavio na… »

TUŽNA PRIČA! Godinama joj za Dan zaljubljenih kupuje isti poklon, a ove godine sve počinje da se menja...

Prva 14.02.2018
U braku su već 39 godina, a za svaki Dan zaljubljenosti imaju svoju tradiciju - da on svojoj dragoj kupije kutiju tamne čokolade. Ron je svake godine svojoj supruzi Doni kupovao kutiju istih tamnih čokoladica, a prodavac mu je čak i davao popust, jer… »

Nekada nijedan dan niste mogle da zamislite bez nje, a sada se opet vraća u modu! (FOTO)

Prva 14.02.2018
Na Nedelji mode u Njujorku, modnom svetu su predstavljeni trendovi koji nas čekaju na proleće 2018. Retro hitovi su uveliko u modi, a plastična šnala-štipaljka je jedan od njih koji je upravo ušao na velika vrata. Jedna od privih koja ju je… »

Voja Nedeljković u podrumu našao pozivnicu za venčanje Bore Čorbe, a na njoj...

Prva 14.02.2018
Bajagin rukopis! Voditelj Zvezda Granda podelio je na Instagramu antologijsku fotku nemerljive vrednosti. "Iz podruma izvučena kutija u kojoj se nalazi koverta na kojoj su ispisane note za pesme "Na zapadu ništa novo”, “Pekar, lekar”… »