Izvor: Beta video arhiva vesti 16.02.2018

Nije uhapšen pripadnik Vojske Srbije, nije uhapšen oficir, već čovek, koji je napao druge ljude

Beta video 16.02.2018
BEOGRAD -- ``Nije uhapšen pripadnik Vojske Srbije, nije uhapšen oficir, već čovek, koji je napao druge ljude, čovek koji je, između ostalog, napao ženu. Jako mi je zanimljivo da se nije oglasilo nijedno udruženje koje štiti, recimo, ženska… »

Mogerini: Vučić i Tači jasno za dijalog, razgovaraju već o sporazumu o Kosovu

Beta video 16.02.2018
SOFIJA - Jasna je rešenost predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, za nastavak dijaloga, ocenila je danas u Sofiji visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini. Ona je rekla da je ``realistično optimista`` da će, kad… »

Brnabić: Gabriel nije doneo nikakav dokument u Beograd

Beta video 16.02.2018
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel nije u Beograd doneo nikakav dokument i dodala da je Pravno obavezujući sporazum pitanje koje je u isključivoj nadležnosti srpskih vlasti. Beta/MOD… »

MMA turnir u borbama u oktagonu sutra na Zlatiboru

Beta video 16.02.2018
ČAJETINA - Mixed martial arts (MMA) turnir u borbama u oktagonu biće održan sutra u dvorani ``Wai Tai`` na Zlatiboru pod pokroviteljstvom Opštine Čajetina, a u organizaciji Athletic Fighting Ćampionship (AFC). Početak takmičenja zakazan je za… »

Brnabić: U Tršovu 2 uložićemo 54 miliona evra

Beta video 16.02.2018
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je izjavila da je u Tišovu do sada uloženo sedam miliona evra i da su danas obišli magnetnu rezonancu koja je počela da radi pre dva meseca, prostor za novu angio salu i radove na fasadi na koju se stavlja… »

Ljajić obišao Dom za stare u Mladenovcu

Beta video 16.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić i kandidati za odbornike SDP Srbije na listi ``Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd`` Rasim Ljajić obišao je danas u Mladenovcu Dom za smeštaj i brigu o starima ``Sveti… »

Dačić u poseti Sofiji

Beta video 16.02.2018
SOFIJA - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u poseti Sofiji povodom neformalnog sastanak šefova diplomatija Evropske unije i država kandidata za članstvo u EU. (Pokrivalice) Beta/EC… »

Vulin i Diković obišli dežurnu jedinicu u sistemu snaga protivvazduhoplovne odbrane

Beta video 16.02.2018
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa saradnicima, obišli su danas dežurnu jedinicu u sistemu snaga protivvazduhoplovne odbrane u sastavu Ratnog vazduhoplovstva i… »

Šešelj: Projekat „Beograd na vodi“ da se nastavi, ali uz striktno poštovanje zakona

Beta video 16.02.2018
BEOGRAD - ``Mi srpski radikali smo u našem programu za gradske izbore 2008. godine takođe imali „Beograd na vodi“, odnosno spuštanje grada na Savu i Dunav. Ako nam narod ukaže poverenje i ako budemo učestvovali u gradskoj vlasti u narednom… »

Nikako ne treba da budemo ti koji ugrožavaju bezbednost građana na bilo koji način

Beta video 16.02.2018
BEOGRAD - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, komentarišući slučaj kapetana Vojske Srbije, istakao je da pripadnik Vojske Srbije ne sme da čini ono što nije po pravilu službe, po kodeksu časti pripadnika Vojske. "Mi… »