Izvor: Jugmedia arhiva vesti 16.02.2018

Obnovljen rad Udruženja književnika Vranja

Jugmedia 16.02.2018
Na redovnoj godišnjoj Skupštini Udruženja književnika Vranja (UKV) kojoj je prisustvovala većina članova, izabran je novi Upravni odbor od tri člana, na čijem je čelu Vojkan Ristić, novinar Danasa, kao i pisci Dušan Djordjević i Blagoje… »

Humanitarni koncert „Mladi za Nikolinu Ranđelović“

Jugmedia 16.02.2018
Niška kancelarija za mlade u saradnji sa Niškim Simfonijskim orkestrom, organizuje humanitarni koncert za Nikolinu Ranđelović, malu Nišlijku kojoj su potrebna sredstva za lečenje u inostranstvu. Sva sredstva od prodaje karata biće prosleđena za… »

Pobedila je rak, sada pomaže drugima da prebrode zlokobnu bolset

Jugmedia 16.02.2018
Imala je samo 11 godina, petice u dnevniku, a smešila joj se i sportska karijera, kada je na rutinskom pregledu otkriveno da ima akutnu leukemiju. Sada ima 25 godina, asistent je na fakultetu i sprema se da upiše doktorske studije. To je Danijela… »

Konkurs za stipendiranje učenika i studenata

Jugmedia 16.02.2018
Gradska Komisijа zа podsticаj rаzvojа tаlentovаnih učenikа i studenаtа rаspisаlа je Jаvni poziv zа stipendirаnje tаlentovаnih učenikа i studenаtа u 2018. godini, a rok zа podnošenje prijаvа je 28. februаr. Jаvni poziv je… »

(FOTO ZAGONETKA) A gde je vozač?

Jugmedia 16.02.2018
Iz pravca Penzionerskog doma prema Gimnaziji, u centru Leskovca, kreće se Jugo, a vozača nigde. Na fotografiji koju nam je poslao naš redovni čitalac, vidi se da neko sedi na suvozačkom mestu, ali je vozačko prazno. Naš izvor tvrdi da ovaj Jugo… »

Sela u Vranju dobijaju ambulante i „satelistke apoteke“

Jugmedia 16.02.2018
Gradsko veće usvojilo je Akcioni plan javnog zdravlja na teritoriji grada Vranja za period od 2018. do 2025. godine kojim će zdravstvena zaštita biti pružena prvenstveno građanima iz razuđenih seoskih područja. Gradski većnik za zdravstvo Miroljub… »