Izvor: Jug press arhiva vesti 24.02.2018

Sutra besplatni pregledi u Kliničkom centru Niš

Jug press 24.02.2018
NIŠ Sutra će u niškom Kliničkom centru biti organizovani besplatni preventivni pregled od 08 – 16 sati. Ovog meseca svi zainteresovani građani, moći će da obave kardiološke i oftamološke preglede, kao i laboratorijske analize- merenje nivoa… »

SNS organizovao lekarske preglede u pet mesnih zajednica

Jug press 24.02.2018
LESKOVAC Savet za zdravstvo SNS i ovog vikenda je organizovao besplatne lekarske preglede. Sandra Mijušković , u ime saveta kaže da će, pored MZ „Stojan Ljubić“ ovakva akcija biti organizovana i u Predejanu, Bričevlju, Suševlju i Koraćevcu… »

Osmo savetovanje voćara “Agrolider”

Jug press 24.02.2018
LESKOVAC U restoranu „Park“ održano je osmo Savetovanje za voćare i izložbu opreme i materijala za voćarsku proizvodnju „Agrolider“. Manifestacija je održana pod sloganom „Može više i bolje“. Organizatori veruju da se spregom iskustva… »

DS Niš : Rukovodstvo “Gorice” otpuštanjem Rašovića zastrašuje radnike

Jug press 24.02.2018
NIŠ I pored toga što je od Grada obećano da „ ni prema jednom radniku koji je bio u štrajku u proteklom periodu neće biti preduzimane nikakve mere odmazde“ Rade Rašović predstavniku sindikalista i uzbunjivaču uručen je otkaz. Tim povod… »

Niš Na sajmu turizma

Jug press 24.02.2018
NIŠ Niška Turistička organizacija i Grad Niš održali su u Beogradu , na 40. međunarodnom sajmu turizma, promociju svojih turističkih potencijala. Promociji je uz posetioce sajma prisustvovao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović koji je u susretu… »

Sajam pčelarstva u Bujanovcu

Jug press 24.02.2018
BUJANOVAC U kakvoj je ekspanziji pčelarstvo moglo se videti danas u Bujanovcu na trećem međunarodnom seminaru pčelarstva i izložbi pčelarske opreme i proizvoda, koje je, u sportskoj hali „Mladost“, organizovalo bujanovačko udruženje pčelara… »

DJB: Koliko “vrede” mladi u Medveđi?

Jug press 24.02.2018
MEDVEĐA U opštini Medveđa po popisu iz 2011. godine ima 7876 stanovnika. Prema izveštajima Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu, u Medveđi je na birou u novembru 2017. godine bilo 1.556 nezaposlenih, saopštio je pokret Dosta je bilo… »

Socijalisti Vranja i Pčinjskog okruga podržali partijske kolege u Beogradu

Jug press 24.02.2018
VRANJE Članovi i simpatizeri Socijalističke partije Srbije u Vranju, u subotu, su na skupu u pešačkoj zoni u centru grada dali podršku listi broj tri i kandidatu za gradonačelnika Beograda, Aleksandru Antiću. „Ovde smo kako bismo dali podršku… »

Oskrnavljena bista u Bujanovcu

Jug press 24.02.2018
BUJANOVAC-VRANJE U noći između 22. i 23. februara, parku, u Bujanovcu gde se nalaze spomen biste žrtvama terora u Drugom svetskom ratu oskrnavljena je jedna bista. Nepoznati počinioci su skinuli bistu Josifa Janjića koji je stradao od fašista za… »

Turistička organizacija opštine Medveđa na 40. sajmu turizma u Beogradu

Jug press 24.02.2018
MEDVEDJA Turistička organizacija Opštine Medveđe učestvuje na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu. Izlaže u okviru štanda Privredne komore Srbije, u hali 4. Beogradskog sajma, koja je namenjena za prezentaciju domaćeg turizma. Pored velikog… »