Izvor: Južne vesti arhiva vesti 24.02.2018

Besplatni kardiološki, laboratorijski i očni pregledi u Kliničkom centru

Južne vesti 24.02.2018
I ovog meseca će građani moći besplatno da se pregledaju u Kliničkom centru u Nišu, a kako najavljuju iz Uprave, u nedelju 25. februara od 8 do 16 sati radiće se kardiološki i očni pregledi, kao i laboratorijske analize - merenje nivoa šećera u… »

“Šakalijada” - lovcima potrebna, opoziciji apsurdna

Južne vesti 24.02.2018
Dok niški opozicionar Branislav Jovanović tvrdi da je “Šakalijada”, koja se održava u nedelju 25. februara u organizaciji Opštine Pantelej, dokaz apsurda postojanja opština, jer pokazuje da "očigledno funkcioneri imaju vremena na pretek da se… »

“Kazne za pušenje veće nego kazne za pretnje novinarima”

Južne vesti 24.02.2018
Napadi i pretnje novinarima intenzivirali su se prethodne godine, a njihovim nekažnjavanjem oni koji napadaju i prete se stimulišu, zaključci su skupa o bezbednosti novinara, održanom u Nišu. Učesnici su napomenuli da će se bez slobodnih medija… »

Večeras u Narodnom pozorištu tragikomedija “Srećna Nova”

Južne vesti 24.02.2018
Glumci Dejan Cicmilović i Aleksandar Mihailović će večeras od 20 sati odigrati “duhovit i bolan” komad Srećna Nova, na sceni niškog Narodnog pozorišta. Ova tragikomedija novog doba, kako je opisuju, govori o susretu dvojice bivših emigranata… »

Uz crveni karton, Radnički i Borac remizirali

Južne vesti 24.02.2018
Iako su fudbaleri Radničkog imali neuporedivo vise šansi na utakmici 24. kola Superlige protiv Borca u Čačku, njihovi rivali su iskoristili jedinu priliku u drugom poluvremenu i “skinuli” dva boda Nišlijama. Meč, završen rezultatom 1:1… »

Niški DS traži smenu rukovodstva “Gorice”

Južne vesti 24.02.2018
Zbog otkaza koji je nedavno dobio sindikalista JKP Gorica i uzbunjivač Rade Rašović, jer je ukazivao na malverzacije u ovom niškom preduzeću, Gradski odbor Demokratske stranke zahteva od gradske vlasti da “smeni neodgovorno rukovodstvo” i… »

Dekan Elektronskog "opomenuo" rektora niškog Univerziteta

Južne vesti 24.02.2018
Zbog toga što rektor niškog Univerziteta Dragan Antić, koji radi i kao redovni profesor na Katedri za automatiku na Elektronskom fakultetu u Nišu, nije prisustvao dvema sednicama Veća, dobio je opomenu od dekana Dragana Jankovića, a naredne mere… »

Radnički sa Pavkovim kreće u sedmu pobedu zaredom

Južne vesti 24.02.2018
Nedavna ostavka trenera i zabrana registracije igrača, ukombinovani sa lošim rezultatima Borca ove godine, donose Radničkom ulogu apsolutnog favorita. U niškom fudbalskom klubu su složni da je pobeda u 24. kolu Superlige, koje je na program 24… »