Izvor: Srbija danas arhiva vesti 24.02.2018

Hleb sa sedam kora: Vučić ima ubedljivo najmanju predsedničku platu u regionu

Srbija danas 24.02.2018
Najviše prosečne zarade u Hrvatskoj. Najveću predsedničku platu u regionu ima predsednik Slovenije Borut Pahor, koji mesečno prima 3.322 evra, dok predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ima najmanju, sa mesečnim primanjima u iznosu od 1.083… »

Dodik na Prvom forumu dijaspore u Banjaluci: Deklaracija - kvalitetan odnos prema Srbima u rasejanju

Srbija danas 24.02.2018
Predsednik Republike Srpske o planiranoj Deklaraciji o očuvanju srpskog identiteta. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, istakao je danas, na Prvom forumu dijaspore u Banjaluci, da je planirana Deklaracija o očuvanju srpskog identiteta prvi… »

Šešelj nakon 15 godina od predaje Hagu: Jedva sam čekao da odem tamo, da ih pobedim

Srbija danas 24.02.2018
Kao da je juče bilo. Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji se pre tačno 15 godina predao Haškom tribunalu, izjavio je danas da je "jedva čekao da tamo ode" i da bi bio nesrećan da ga nisu optužili, istakavši da svoju pobedu u tom… »

Zima stiže na velika vrata: Beograd spreman za ledene dane i sneg!

Srbija danas 24.02.2018
Goran Vesić izjavio je jutros da je gradske službe potpuno spremne za najavljene ledene dane i sneg. Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da je na ulicama trenutno 60 kamiona koji preventivno posipaju so kako se ne bi stvarao ledeni pokrivač, mada… »

Siniša Mali obišao radove: Beograd na vodi pokreće građevinsku industriju (foto)

Srbija danas 24.02.2018
Gradi se uveliko tržni centar sa 300.000 kvadratnih metara. Gradonačelnik Siniša Mali obišao je danas radove na projektu Beograd na vodi i poručio da upravo taj projekat pokazuje da gradska uprava ispunjava obećano - Beograd grad kranova… »

Linta osudio paljenje srpske kuće kod Mostara

Srbija danas 24.02.2018
I dalje su u BiH jake snage koje su zadojene mržnjom prema Srbima, ocenio je Linta. Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta danas je najoštrije osudio paljenje srpske kuće u mestu Salakovac kod Mostara. - Ovo je treća kuća Srba povratnika… »

Srbija do kraja godine dobija besplatnu vakcinu protiv virusa koji izaziva rak

Srbija danas 24.02.2018
Imunizacijom bi trebalo da se obuhvate devojčice i dečaci od 12 godina. Srbija bi do kraja godine trebalo da uvede besplatnu vakcinu protiv humanog papiloma virusa, što je veoma važna novina, s obzirom na to da je veliki broj mladih od 19 do 23 godine… »

Nova autobuska stanica, sjajna vest za Beograđane

Srbija danas 24.02.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio da u utorak počinje izgradnja. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je da je izgradnja nove autobuske stanice, koja će početi u utorak, sjajna vest za Beograđane i istakao da će se time ne samo… »

Vesić u mladenovcu: Završen tender za postrojenje za preradu otpadnih voda (foto)

Srbija danas 24.02.2018
Tokom razgovora sa građanima bilo je reči i o vodovodu. Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda završila je tender za izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u… »

U Srbiji raste broj zaraženih: Najgore tek sledi!

Srbija danas 24.02.2018
Od težih komplikacija malih boginja registrovano je zapaljenje mozga kod jedne i upala pluća kod 292 obolele osobe. U Srbiji je od oktobra prošle godine do danas, uključujući i teritoriju nadležnosti Zavoda za javno zdravlje Kosovska Mitrovica… »