Beograd arhiva vesti 27.02.2018

Sve saobraćajnice u Beogradu prohodne

Studio B 27.02.2018
Sneg koji već drugi dan pada u Beogradu nije izazvao veće probleme u prestonici. Sve saobraćajnice i glavni putni pravci u Beogradu su prohodni, zastoja nije nigde bilo, a ocisceni su i trotoari i stajalista gradskog prevoza. U gradskoj upravi… »

Danas je svečano položen kamen temeljac: Gradi se druga kula Ušće (foto)

Srbija danas 27.02.2018
Druga kula Ušće će biti simbol promena i svedok svega onoga što je urađeno u prethodnom periodu i onoga što predstoji, istakao je Mali. Gradonačelnik Siniša Mali i članica Odbora direktora „MPC Properties” Tijana Vujović svečano su danas… »

Stefanović pozvao Beograđane da se obrate za pomoć SNS-u ukoliko imaju poteškoća sa čišćenjem snega

Večernje novosti 27.02.2018
Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS-a Nebojša Stefanović, pozvao je sve Beograđane da se jave najbližem Opštinskom odboru Srpske napredne stranke ukoliko imaju poteškoća sa čišćenjem snega. Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne… »

Noćas u Beogradu samo jedan udes, lakše povređen muškarac

Blic 27.02.2018
Hitna pomoć je noćas imala 103 intervencije, od kojih 18 na javnom mestu, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povrđen muškarac, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Do te saobraćajne nezgode je došlo… »

MUP i Grad Beograd grade spomenik poginulim policajcima

Beta video 27.02.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali potpisali su danas Protokol o saradnji na podizanju spomen- obeležja policajcima i drugim pripadnicima MUP-a koji su poginuli braneći Srbiju… »

Roditeljski dodatak na klik: Od danas lakša prijava i u Beogradu

Kurir 27.02.2018
BEOGRAD - Roditelji novorođenih beba u Beogradu mogu od danas da se iz porodilišta "klikom", a bez popunjavanja formulara, besplatno prijave za roditeljski dodatak i novčana davanja porodiljama koja obezbeđuje Grad Beograd. Predsednica Vlade Ana… »

Lopate u ruke ili kazne Evo koliko će Beograđani platiti ako ispred kuća i zgrada ne očiste sneg

Press 27.02.2018
Ukoliko ne očiste sneg ispred svojih zgrada i kuća, Beograđani bi mogli da plate kaznu od 5.000 dinara, dok je ona za preduzeća deset puta viša! Foto:Blic.rs Prema odluci o komunalnom redu propisano je obavezno uklanjanje snega i leda sa određenih… »

Akademici i profesori pokrenuli incijativu: Siniši Malom ne dodeliti titulu doktora nauka zbog plagijata

Kurir 27.02.2018
BEOGRAD - Grupa od 339 akademika i univerzitetskih profesora pokrenula je inicijativu kojom se od Univerziteta u Beogradu traži da zbog plagijata ne dodeli titulu doktora nauka gradonačelniku Beograda Siniši Malom. Kako postupak utvrđivanja… »

Još danas glasanje u akciji "Da se radi i gradi po tvom"

Blic 27.02.2018
Beograđani još danas mogu da glasaju za projekte, koje će opštine i grad realizovati u narednom periodu u okviru akcije "Da se radi i gradi po tvom". Građani su prethodne dve nedelje, u drugom krugu akcije, glasali preko aplikacije "Beograđani", a… »

U Beogradu 15 centimetara snega, ali to nije ništa kako je bilo 1962. godine

Press 27.02.2018
Visina snežnog pokrivača u Beogradu, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda od 7.00, iznosi 15 centimetara, od čega je pet centimetara novi sneg koji je napadao tokom noći. Foto:Blic.rs Kako će prema poslednjim prognozama temperatura… »