Beograd arhiva vesti 27.02.2018

Mladenović: Sve službe na terenu, sneg u Beogradu se čisti neprekidno

Kurir 27.02.2018
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović je jutros apelovao na gradjane da zbog snega još danas ne izlaze bez preke potrebe. Mladenović je rekao da vozila javnog gradskog prevoza imaju problema da prodju jer se zaglavljuju druga vozila koja… »

Položen kamen temeljac za Ušće 2

Blic 27.02.2018
Gradonačelnik Siniša Mali i članica Odbora direktora „MPC Properties” Tijana Vujović svečano su danas položili kamen temeljac na mestu izgradnje novog poslovnog objekta „Kula Ušće 2”. On je naglasio da će druga kula Ušće biti simbol… »

Aktivisti SNS pomažu u čišćenju snega

Mondo 27.02.2018
Predsednik GO Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, pozvao sve Beograđane da se jave najbližem Opštinskom odboru SNS ukoliko imaju poteškoća u čišćenju snega ispred svojih domova, bolnica, domova zdravlja, škola. Foto: Mondo/Goran… »

Noćas u Beogradu samo jedan udes, lakše povređen muškarac

Blic 27.02.2018
Hitna pomoć je noćas imala 103 intervencije, od kojih 18 na javnom mestu, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povrđen muškarac, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Do te saobraćajne nezgode je došlo… »

MUP i Grad Beograd grade spomenik poginulim policajcima

Beta video 27.02.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali potpisali su danas Protokol o saradnji na podizanju spomen- obeležja policajcima i drugim pripadnicima MUP-a koji su poginuli braneći Srbiju… »

Roditeljski dodatak na klik: Od danas lakša prijava i u Beogradu

Kurir 27.02.2018
BEOGRAD - Roditelji novorođenih beba u Beogradu mogu od danas da se iz porodilišta "klikom", a bez popunjavanja formulara, besplatno prijave za roditeljski dodatak i novčana davanja porodiljama koja obezbeđuje Grad Beograd. Predsednica Vlade Ana… »

Lopate u ruke ili kazne Evo koliko će Beograđani platiti ako ispred kuća i zgrada ne očiste sneg

Press 27.02.2018
Ukoliko ne očiste sneg ispred svojih zgrada i kuća, Beograđani bi mogli da plate kaznu od 5.000 dinara, dok je ona za preduzeća deset puta viša! Foto:Blic.rs Prema odluci o komunalnom redu propisano je obavezno uklanjanje snega i leda sa određenih… »

Akademici i profesori pokrenuli incijativu: Siniši Malom ne dodeliti titulu doktora nauka zbog plagijata

Kurir 27.02.2018
BEOGRAD - Grupa od 339 akademika i univerzitetskih profesora pokrenula je inicijativu kojom se od Univerziteta u Beogradu traži da zbog plagijata ne dodeli titulu doktora nauka gradonačelniku Beograda Siniši Malom. Kako postupak utvrđivanja… »

Još danas glasanje u akciji "Da se radi i gradi po tvom"

Blic 27.02.2018
Beograđani još danas mogu da glasaju za projekte, koje će opštine i grad realizovati u narednom periodu u okviru akcije "Da se radi i gradi po tvom". Građani su prethodne dve nedelje, u drugom krugu akcije, glasali preko aplikacije "Beograđani", a… »

U Beogradu 15 centimetara snega, ali to nije ništa kako je bilo 1962. godine

Press 27.02.2018
Visina snežnog pokrivača u Beogradu, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda od 7.00, iznosi 15 centimetara, od čega je pet centimetara novi sneg koji je napadao tokom noći. Foto:Blic.rs Kako će prema poslednjim prognozama temperatura… »