Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 27.02.2018

Poslodavci da vode računa o zimskim uslovima rada

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Uprava za bezbednost i zdravlje na radu pozvala je danas poslodavce na primenu mera bezbednosti i zdravlja na radu u uslovima niskih temperatura. Pri niskim spoljnim temperaturama, najugroženiji su zaposleni koji rade u delatnostima građevinarstva… »

JP „Putevi Srbije”: Mogući zastoji u saobraćaju zbog snega i leda

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da su zbog loših vremenskih uslova, niskih temperatura, poledice, slabe vidljivosti, jakog vetra i snežnih nanosa, mogući zastoji i obustave saobraćaja na deonicama državnih puteva I i II reda. Na celoj… »

Još dva slučaja zaraženih od morbila u Zlatiborskom okrugu

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Užice - U Zlatiborskom okrugu registrovana su tri slučaja morbila radi se o dva zdravstvena radnika i jedne pacijentkinje sa mestom prebivališta u Prijepolju, rekla je u izjavi za Glas zapadne Srbije dr Aleksandra Andrić epidemiološkinja ZZJZ Užice… »

Milan na Jabuci ostavljen od svih, glad polako kuca na vrata

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Prijepolje – Milan Adamović iz prijepoljskog sela Zabrdnji Toci kome je sneg pre osam dana srušio kuću i dalje je prepušten samome sebi, do njega još niko nije uspeo da se probije jer put nije čišćen ni jednom od prvih snežnih padavina… »

Povećan broj obelelih od boginja; Novo rečno korito u Arilju i još interesantnih tema – POGLEDAJTE U VESTIMA GZS

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Pogledajte najnovije vesti Glasa zapadne Srbije na Klik TV iz Arilja u 20 i 22 časa i na TV Požega. - Sneg ne prestaje da pada, putari na terenu 24 časa - Milan sa Jabuke zavejan i zaboravljen od svih - Pošte nastavljaju sa štrajkom - Dveri… »

Hiljadu Kineza dolazi na noćenje u Hotel Park

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Ivanjica - Na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu Hotel Park iz Ivanjice je imao veoma zapažen nastup. Pored brojnih individualnih posetilaca ove godine je uočeno veće intresovanje inostranih grupa. Na promociji Hotela Park 23. februara svi prisutni… »

Obležen dan okupljanja ustanika na Brankovačkom visu 1804.

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Valjevo - Danas je u Brankovini kod Valjeva, a povodom 214. godišnjice kad su Vojvoda Janko Nenadović i njegov sin prota Meteja Nenadović izneli crveni barjak iz crkve u Brankovini na Brankovački vis gde su okupilo oko nekoliko stotina ustanika i… »

Četvrt veka od otmice 19 putnika iz voza u Štrpcima

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Prijepolje - Danas se navršava 25 godina od otmice u Štrpcima, kad su pripadnici srpskih paravojnih jedinica pod komandom Milana Lukića, oteli grupu putnika iz voza na relaciji Beograd-Bar. Oteti putnici, 18 Bošnjaka i jedan Hrvat su potom… »

Priveden razbojnik

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku rasvetlili su tri razbojništva izvršena u proteklih mesec dana na području grada, saopšteno je iz PU Čačak. Policija je uhapsila A. S. (1984) iz Čačka osumnjičenog da je, maskiran i… »

Pošta u Čačku nastavlja sa štrajkom

Glas Zapadne Srbije 27.02.2018
Čačak - Pošte širom Srbije i dalje su u štrajku. Poslovna jedinica u Čačku jedna je od onih gde je zakonski štrajk maksimalno ispoštovan, tako da su vrata ove institucije u centru grada zatvorena od 7 do 10 časova. Razlozi štrajka prema… »