Izvor: Jug press arhiva vesti 27.02.2018

Poginule dve osobe na pružnom prelazu kod Vranjske Banje

Jug press 27.02.2018
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, u utorak, oko jedan sat iza ponoći na međunarodnoj pruzi Beograd – Niš – Atina, kod Vranjske Banje, poginule su dve osobe Nesreća se dogodila na obeleženom pružnom prelazu kada je putnički… »

Šahovski spektakl u Nišu

Jug press 27.02.2018
FIDE velemajstor Miroslav Tošić i hibridni kompjuterski sistem AHIL 2018 kojim će upravljati njegov autor profesor Elektronskog fakulteta u Nišu Vladan Vučković, igraće šahovski meč u petak na Univerzitetu Singidunum-centar u Nišu. Šahovski… »

Ubili majku

Jug press 27.02.2018
TRGOVISTE PripadniciMinistarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. A. (1988) i M. A. (1980) iz Trgovišta, zwbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da su oni rukama više puta udarili majku (1950)… »

SPS Poziv građanima da izađu na izbore

Jug press 27.02.2018
Povod za konferenciju za medije u Socijalističkoj partiji Srbije bili su predstojeći izbori za članove Saveta mesnih zajednica. „Pozivam sve članove i simpatizere SPS-a da 4. marta izađu na izbore i zaokruže redni broj 1, jer je to koalicija kojoj… »

140 godina oslobodjenja Medvedje

Jug press 27.02.2018
U Skupštinskoj sali opštine Medveđa juče je održan javni čas povodom obeležavanja 140-ogodišnjice oslobođenja Medveđe od Osmanlijske vlasti. Ovaj javni čas otvorio je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić. „Svakome od nas dato samo… »

Otadžbina poziva beogradjane sa KIM da ne glasaju za SNS I SPS

Jug press 27.02.2018
Briselskim sporazumom Aleksandar Vučić je sve institucije srpske države na Kosovu i Metohiji predao separatistima Hašima Tačija. To su policija, sudstvo, civilna zaštita, telekomunikacije, elektroprivreda itd. U isto vreme je postavio klasičnu… »

Turistička organizacija predstavila Leskovac na međunarodnom Sajmu turizma

Jug press 27.02.2018
Turistička organizacija Leskovca nastupila je na ovogodišnjem, 40. jubilarnom međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu, koji je pod sloganom “Odmor te čeka” održan od 22. do 25. februara. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Grčka. Na sajmu… »

Muzej kopnene vojske Srbije i Spomen soba svečano su otvoreni u zgradi komande u Nišu

Jug press 27.02.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, u pratnji komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića, obišli su sinoć Spomen sobu Komande Kopnene vojske u Nišu, gde je… »

Saša Stojanović: O Cvetanovićevoj „papazjaniji neistine“

Jug press 27.02.2018
Na konferenciji za medije leskovačkog odbora Demokratske stranke govorio je odbornik Saša Stojanović. Povod za njegov obraćanje je konferencija za medije lidera Srpske napredna stranke u Leskovcu Gorana Cvetanovića „Demokratska stranka ostavlja… »

Umetnici iz SNS donirali svoja dela leskovačkoj ginekologiji

Jug press 27.02.2018
Četvoro članova Saveta za kulturu Gradskog odbora Srpske napredne stranke, doniralo je svoja dela Službi ginekologije leskovačke bolnice, Savetovalištu za trudnice, Dečjem dispanzeru i sociologu, Zorici Menković, kojoj je umetnička slika uručena… »