Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 27.02.2018

Oblačno sa snegom, najviša dnevna u NS oko -7°C

Moj Novi Sad 27.02.2018
Danas će u Srbiji biti oblačno sa snegom i veoma hladno. Tokom dana manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u južnom Banatu, donjem Podunavlju i planinama istočne Srbije, jak, uz stvaranje snežnih… »

MUP: Uhapšen osumnjičeni za krađu cigareta iz trafike u Futogu

Moj Novi Sad 27.02.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa kolegama iz Sremske Mitrovice, uhapsili su Šapčanina D. I. (34), osumnjičenog za krivično delo teška krađa. On je uhapšen pod sumnjom da je u januaru, zajedno sa B. D. (32)… »

Počinje isplata subvencija roditeljima dece koja borave u privatnim vrtićima

Moj Novi Sad 27.02.2018
Nepotpuno popunjeni obrasci prolongirali isplatu za januar 2018. godine. Kako javlja pres služba Grada Novog Sada, na zahtev gradonačelnika Miloša Vučevića da se pod hitno ubrza isplata subvencija roditeljima čija deca borave u privatnim… »

Isključenja struje za sredu, 28. februar

Moj Novi Sad 27.02.2018
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Čeneju i Beočinu. Novi Sad: • od 8 do 14 sati: povremeno u pojedinim ulicama naselja Klisa • povremeno između 8.30 i 10.30 sati… »

ZIMSKA SLUŽBA: Prioritet putevi ka školama, vrtićima i domovima zdravlja

Moj Novi Sad 27.02.2018
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je jutros radnike komunalnih preduzeća koji su angažovani u okviru Zimske službe. On se sa članovima Gradskog štaba za vanredne situacije uputio u obilazak grada kako bi se uverio kakvo je stanje na… »

Profesori s novosadskog FTN podneli prijavu protiv kompanije "Schneider Electric DMS"

Moj Novi Sad 27.02.2018
Grupa profesora sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu podnela je, kako saznaje Tanjug, krivičnu prijavu protiv suvlasnika i direktora kompanije "Schneider Electric DMS" Dragana Popovića i zakonskog zastupnika te firme Vladimira Strezoskog zbog… »

Deo Klise bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 27.02.2018
Zbog radova na sanaciji havarije na Klisi, bez vode će danas, 27. februara, do 16 sati biti naselje Gornje Livade. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javlja sektor… »

Saveti za bezbednu vožnju po snegu i ledu

Moj Novi Sad 27.02.2018
Za vožnju u zimskim uslovima uvek je potrebno mnogo više opreza, koncentracije, ali i posebne veštine i znanja. Po prognozi, sneg će i danas neumorno padati u celoj Srbiji, zbog čega je saobraćaj otežan u svim gradovima. Pored posedovanja zimske… »

Šta njegovo tepanje otkriva o vašoj vezi

Moj Novi Sad 27.02.2018
Iako se mnogima to čini pomalo ljigavo i nadasve otrcano, zaljubljene osobe tepaju jedna drugoj, za to postoji i naučno objašnjenje. Kad ste sami, a ponekad i u društvu, vaš dečko vas zove raznim nadimcima, mazno vam tepa… Jeste li znali da… »

Pet znakova da možda imate dijabetes

Moj Novi Sad 27.02.2018
Dijabetes je moderna bolest koja svakodnevno pogađa sve više ljudi širom planete. Posebno je zabrinjavajuće i što taj broj raste iako mnogim ljudima i nije dijagnostikovan, jer su simptomi bolesti podmukli, skriveni i na prvu loptu uobičajeni, pa se… »