Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 27.02.2018

Naučnici iz celog sveta u borbi protiv 1,6 miliona neotkrivenih virusa

Novi magazin 27.02.2018
Naučnici veruju da kod ptica i sisara postoji više od 1,6 miliona virusa koji još nisu otkriveni. Oko jedne polovine njih može da zarazi ljude. Predvođeni timom sa Kalifonijskog univerziteta Dejvis, naučnici širom sveta odlučili su da identifikuju… »

Kosmonaute na zemlji čeka hladan doček

Novi magazin 27.02.2018
Trojica kosmonauta koji se posle šest meseci na Međunarodnoj svemirskoj stanici vraćaju na Zemlju imaće veoma hladan doček. Dva Amerikanca i Rus ušli su danas u kapsulu koja će ih vratiti na Zemlju. Očekuje se da sutra ujutru po lokalnom vremenu… »

Nemačka Vlada se nada da odluka suda neće biti zabrana dizel vozila

Novi magazin 27.02.2018
Nemačka vlada izrazila je nadu da će biti izbegnuta zabrana dizel vozila u gradovima pošto je danas sud doneo odluku koja omogućava takve mere radi poboljšanja kvaliteta vazduha. Ministarka za životnu sredinu Barbara Hendriks rekla je da se nada da… »

U Srbiji do petka ledeni dani, u četvrtak temperatura i do minus 20

Novi magazin 27.02.2018
U Srbiji će do petka, 2. marta biti ledeni dani, kada temperatura ne raste iznad nule, a u četvrtak se u većini mesta očekuje najniža temperatura od minus 20 do minus 14 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). U petak i u… »

Možete da jedete sladoled i mršavite - samo ako ne pravite ovu grešku

Novi magazin 27.02.2018
Sladoled nije neprijatelj vaše dijete. Ali, važno je da izaberete pažljivo sastojke i kontrolišete veličinu porcije omiljenog dezerta. Amanda Meksner objavila je na svoj Instagram profil dve fotografije koje na prvi pogled izgledaju isto. Ipak, jedna… »