Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 27.02.2018

Voz smrskan automobil gurao 200 metara (foto, video)

OK radio 27.02.2018
Vranje - U Vranjskoj Banji u utorak oko jedan iza ponoći, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli radnici “Vodovoda “ S.S. i M.D., stari oko četrdesetak godina, obojica iz Ćukovca. Nesreća se dogodila na obeleženom pružnom… »

Sud vratio odbornički mandat Andonovu

OK radio 27.02.2018
Upravni sud doneo je presudu po kojoj se poništava odluka Skupštine grada Vranja o nepotvrđivanju odborničkog mandata Igoru Andonovu, predsedniku GrO SDS-a. Odbornička većina u gradskom parlamentu na sednici 28. decembra nije glasala za verifikaciju… »

Sirene za uzbunu na zgradama u Vranju

OK radio 27.02.2018
Gradsko veće Vranja usvojilo je rešenje o postavljanju sirena za javno uzbunjivanje na pojedinim objektima u gradu i okolini. Zorica Jović, portparol GV, kaže da s obzirom na veličinu teritorije, čujnosti sirena za uzbunjivanje, predviđen je… »

Kragujevčani ponovo ruše po Vranju

OK radio 27.02.2018
Preduzeće „Sloga konstrakšn“ iz Kragujevca je i ove godine dobilo posao rušenja nelegalnih objekata na teritoriji grada Vranja. Kako je objavljeno na zvaničnom gradskom sajtu, Gradska uprava Vranja usvojila je odluku komisije da ugovor za poslove… »

U centru Niša autobus udario ženu

OK radio 27.02.2018
Na uglu ulica Generala Milojka Lešjanina i Kneginje Ljubice u Nišu, kako kažu u policiji, gradski autobus udario je ženu. 46-godišnja žena, kako nezvanično saznajemo, prošla je sa lakim telesnim povredama. - Dobili smo prijavu u 15 sati, obaranje… »