Izvor: Prva arhiva vesti 27.02.2018

Dva sata visio nad Moravom, zbog promrzlina u bolnici (FOTO)

Prva 27.02.2018
Vozač kamiona koji je probio ogradu mosta i ostao da visi iznad Morave skoro dva sata spasen je i prevezen u bolnicu u Ćupriji. Promrzli vozač je iz preventivnih razloga prevezen u bolnicu u Ćupriji. Na auto-putu Beograd - Niš kod Jagodine odvijala… »

"Bez kompromisa sa Albancima bićemo poput Turske i MKD"

Prva 27.02.2018
Nemačka na pravno-obavezujućem sporazumu Beograda i Prištine insistira od 2008. godine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Insistiraju oni na tome od 2008. godine, nego su vas neki lagali u Srbiji da oni to ne traže. Nikoga neću da… »

Radulović: Šapić kao SNS; Šapić: Da se prekrstim

Prva 27.02.2018
Lider DJB Saša Radulović optužio je kandidata za gradonačelnika Beograda i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića za malverzacije. Radulović je na Prvoj televiziji u drugoj rundi "Borbe za Beograd" rekao da Šapić radi ono što i SNS… »

Da biste sutra imali fantastičan seks, evo šta morate da uradite VEČERAS!

Prva 27.02.2018
Ako sa partnerom funkiconišete tako da svaku zajedničku aktivnost isplanirate, onda je vreme da uvedete novinu u svoj seks-raspored. Pored toga što ćete se posle seksa osećati bolje, dobijate i dodatne sjajne zdravstvene poene. Najnovije… »

Jovana Joksimović: "Biće to sasvim normalan jutarnji program koji je danas televiziji potreban"

Prva 27.02.2018
Vest da se uredničko-voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević priključio Prvoj televiziji, aktuelna je i danas, a o tome će se tek govoriti kada jutarnji program počne sa emitovanjem, u ponedeljak, 5. marta od 06:55 do 11h. "Neće tu… »

HALJINA koja je UZDRMALA SVET! Poznata glumica se pojavila u ovakvom izdanju i zato sada trpi seksističke komentare

Prva 27.02.2018
Kako se vama dopada ova Versaće haljina? Dženifer Lorens se pojavila na promociji filma "Izdaja" u Londonu u tankoj crnoj dugačkoj haljini sa velikim otvorom u predelu dekoltea, ali nije samo zbog toga izazvala veliku pobunu u krugu slavnih. Ona je… »

Ne dajte minusu da vas slomi! Ubedljivo najbolji sirup protiv prehlade, a sve sastojke imate kod kuće!

Prva 27.02.2018
Već danima napolju vlada minus, a uprkos slojevitom oblačenju i unošenju vitamina u organizam, vi osećate da ćete se razboleti. Odmah morate posegnuti za pravim zaštitnicima imuniteta! Za prirodni sirup potrebni su vam sledeći sastojci: Pomešajte… »

Upoznajte mačku koja se oblači po poslednjoj modi i ispija vino sa svojom vlasnicom (VIDEO)

Prva 27.02.2018
Bengalska mačka Ejndžel poslednjih dana je prava atrakcija na društvenim mrežama! Ona je poput svake žene u trendu. Prati modu, pomaže svojoj vlasnici u svemu što radi od kuvanja, ispijanja vina do probanja odevnih kombinacija... Uostalom, uverite… »

Svetska zvezda skoro nikad ne pere farmerke, jedino kada deca prospu nešto po njima. Zašto?

Prva 27.02.2018
Da li prati farmerke ili ne, tema je koja se opet pokrenula ali ovoga puta na Londonskoj nedelji mode. Modna dizajnerka Viktorija Bekam je ugostila ljude na prezentaciji svoje nove kolekcije garderobe i tada usput otkrila da su iscepane farmerke svetlog… »

Robi video „male zelene“ i to dok je bio skroz trezan!

Prva 27.02.2018
Pevač je ispričao da je svedočio silasku vanzemaljaca na Zemlju. Britanska pop zvezda Robi Vilijams ispričao je sve o svojim iskustvima sa vanzemaljcima. Robi kaže da je pre nekoliko godina video svemirski brod koji mu je bio prilično blizu. "Video… »